FOTO EXCLUSIV / Cum se menține în formă actorul Horațiu Mălăele. La 68 de ani este foarte activ!

06.06.2021, 16:15
FOTO EXCLUSIV / Cum se menține în formă actorul Horațiu Mălăele. La 68 de ani este foarte activ!
FOTO EXCLUSIV / Cum se menține în formă actorul Horațiu Mălăele. La 68 de ani este foarte activ!

Binecunoscutul actor Horațiu Mălăele este într-o formă fizică foarte bună la 68 de ani.

Zilele trecute, actorul Horațiu Mălăele a fost surprins de paparazzi Tacataca la tenis. Arstistul a profitat de vremea frumoasă din Capitală și a mers la un cmplex sportiv unde a jucat o partidă de tenis.

La 68 de ani, actorul este foarte activ. Echipat ca la carte și plin de energie, acesta s-a descurcat de minune pe terenul de tenis, alergând  pe întreg terenul după minge, dovedind că este într-o formă fizică extraordiar de bună.

Horațiu Mălăele a fost infectat cu coronavirus

Renumitul actor Horațiu Mălăele, în vârstă de 68 de ani, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în luna septembrie a anului trecut.

Celebrul artist a mărturisit atunci că a fost sceptic cu privire la existența noului coronavirus.

“În primul rând, ca foarte mulţi, nu am prea crezut că există, pe urmă era neîndoielnic că îl am şi recuziunea spitalicească a fost groaznică pentru mine, singurul lucru care mi-a mai îndulcit viaţa acolo au fost minunaţii doctori care au stat pe lângă mine şi fetele drăguţe din anturajul lor. Asta m-a mai îmbunat uneori, altfel am fost o perioadă disperat. Dar omul trebuie să treacă şi prin asta, să vadă cât de fantastică este viaţa altfel. Am ajuns acasă, mi-am revenit şi m-am apucat de treabă, Ştiam că există ceva, dar nu eram aşa de sigur. Când m-a izbit, m-am deşteptat. Vorba unui bătrân: nicicând n-a fost să nu fie într-un fel, acum e în felul ăsta. Se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple, e o fatalitate pe care ţi-o asumi. Vor fi nişte accidente care vor povesti această istorie, unii care vor face ceva ca să consemneze acest traseu, aş fi fericit apoi ca lucrurile să intre în firescul lor”, a declarat Horațiu Mălăele, conform alephnews.ro, citată de Antena 3.

citește și...