FOTO EXCLUSIV / Cum își ocupă timpul Claudiu Florică! Omul de afaceri este nelipsit din cafenele de fițe din Capitală

27.10.2020, 13:05
FOTO EXCLUSIV / Cum își ocupă timpul Claudiu Florică! Omul de afaceri este nelipsit din cafenele de fițe din Capitală
Cum își ocupă timpul Claudiu Florică! Omul de afaceri este nelipsit din cafenele de fițe din Capitală

Claudiu Florică, omul de afaceri care a declarat în repetate rânduri că interesat să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță, are o viață activă. Este nelipsit din cafenelele de fițe din nordul Capitalei și nu-i scapă nicio domnișoară din ochi.

În urmă cu un an, cunoscutul afacerist român Claudiu Florică afirma că vrea să cumpere clubul Dinamo pentru fiul său, care este extrem de pasionat de acest sport.

Cum își ocupă timpul Claudiu Florică

‘Da, mă interesează clubul Dinamo. Sunt rezervat spre optimist că voi deveni patron. Dar nu într-o lună cum spune domnul Negoiță. Va mai dura încă puțin preluarea. Mă voi implica doar dacă voi putea duce Dinamo mai sus, acolo unde îi este locul.

Am avut și am discuții cu suporterii. Am o relație specială cu ei, dat fiind faptul că și eu sunt dinamovist. Există deja un audit. Lucrurile sunt în regulă cu licențierea, cu ANAF-ul. Baza de la Saftică este și ea inclusă în tranzacție’, declara Claudiu Florică, în urmă cu ceva timp.

Până în prezent, tranzacția nu s-a finalizat, așa că omul de afaceri își ocupă timpul cum știe mai bine. Paparazzii TACATACA l-au surprins în timp ce lua masa cu Cristi Gîrleanu, nepotul lui Nicolae Ceauşescu. Nu oriunde, ci la un local celebru din nordul Bucureștiului.

Cei doi nu au zăbovit foarte mult în incinta restaurantului, preferând mai mult să stea de vorbă în plină stradă. Cât timp au stat la o ‘bârfă’, Claudiu Florică și Cristi Gîrleanu au filat toate domnișoarele care ieșeau din restaurant. Atenția, însă, a fost asupra unei tinere blonde, extrem de sexy. Cei doi oameni de afaceri aproape că nu și-au putut lua ochii de la tinerica apetisantă care a trecut prin fața lor.

Ce spunea Ionuț Negoiță despre Claudiu Florică

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a vorbit despre viitorul clubului. Omul de afaceri a anunțat că cedează pachetul majoritar, 51% din acțiuni, pentru o sumă simbolică de un leu.

‘Cu Claudiu Florică am plecat de la o valoare de 5 milioane de euro și apoi am coborât la 3, la 2, la 1, iar mai apoi gratis. Mereu i-am cerut să rămână confidențial, dar apărea imediat în presă ce discutam noi. Mai apoi a dispărut în ceață. A declarat personal, de mai multe ori, că actele sunt ok. Ceea ce este foarte real. Practic, am decis ireversibil de doi ani să ies din fotbal.

Am avut negocieri cu greci, arabi, chinezi, români. Am încercat să vând acest club. Am căutat o soluție ca cineva să facă mai mult decât am făcut eu. Majoritatea au dat înapoi pentru că nu avem stadion. Știți foarte bine că lucrurile sunt blocate acolo. Ăsta e un lucru important pentru club’,spunea patronul clubului Dinamo, în 2019.

citește și...