FOTO EXCLUSIV. Cum au fost surprinși Florin Ristei și Naomi Hedman după ce s-au logodit! Artistul abia dacă se poate abține în public

14.07.2021, 16:16
FOTO EXCLUSIV. Cum au fost surprinși Florin Ristei și Naomi Hedman după ce s-au logodit! Artistul abia dacă se poate abține în public
Cum au fost surprinși Florin Ristei și Naomi Hedman după ce s-au logodit! Artistul abia dacă se poate abține în public

De mai bine de șase luni, Florin Ristei trăiește o frumoasă poveste de iubire cu mulatra Naomi Hedman. În plus, cei doi s-au logodit în mare secret, iar tânăra se mândrește deja cu bijuteria pe care o poartă pe deget. 

”Energia senzațională pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!Ne schimbăm unul pe altul în fiecare zi. Mi se pare că evoluăm și ne ajutăm reciproc. Știu că e clișeu, dar asta simțim”, spunea Florin Ristei despre iubita lui.

Florin Ristei și Naomi Hedman, mai îndrăgostiți ca niciodată

Florin Ristei și superba Naomi Hedman s-au cunoscut la audițiile de la emisiunea ”X Factor”, unde Florin este jurat. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit și petrec extrem de mult timp împreună, iar dovadă stau imaginile surprinse de paparazzi TACATACA, zilele trecute.

Florin Ristei și Naomi au fost surprinși în timp ce luau prânzul la un restaurant japonez din Capitală. Amorezii au zăbovit preț de mai bine de 2 ore în incinta restaurantului, iar gesturile de afecțiune nu au lipsit.

Naomi Hedman arată de milioane

Florin Ristei și-a sorbit din priviri partenera cât timp au stat la masă. Chiar și după ce au părăsit localul, Florin Ristei s-a comportat ca un adevărat bărbat îndrăgostit-lulea.

Drumul până la mașină a fost unul presărat cu îmbrățișări și sărutări tandre pe obraz. Nici nu e mirare de ce Florin Ristei nu și-a scăpat nicio clipă din ochi logodnica. La cum arată Naomi, orice bărbat ar fi invidios!

citește și...