FOTO EXCLUSIV / Cu cine s-a afișat Giani Kiriță la mare. Ipostază de infarct cu tânăra

07.09.2020, 14:04
FOTO EXCLUSIV / Cu cine s-a afișat Giani Kiriță la mare. Ipostază de infarct cu tânăra
FOTO EXCLUSIV / Cu cine s-a afișat Giani Kiriță la mare. Ipostază de infarct cu tânăra

Fostul fotbalist Giani Kiriță s-a relaxat pe litoralul românesc în compania unor prieteni, dar și a unei brunete care a atras toate privirile pe plajă.

Giani Kiriță, în vârstă de 43 de ani, a petrecut o scurtă vacanță pe litoralul românesc. Fostul jucător de fotbal s-a distrat alături de un grup de prieteni.

Paparazzii Tacataca l-au surprins pe fostul sportiv într-o zi de plajă, alături de o brunetă apetisantă.

 

Cei doi s-au relaxat pe șezlong, iar tânăra în compania căreia a fost filmat ex-fotbalistul a atras toate privirile pe plajă, ca un magnet.

Sub privirile lui Giani Kiriță, aflat pe șezlong lângă ea, bruneta, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, și-a expus formele întinsă pe burtă. Ceea ce a atras toate privirile celor aflați pe plajă a fost posteriorul ferm și bombat al brunetei, aceasta fiind posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate.

Giani Kiriță a participat la numeroase emisiuni de televiziune

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal care a activat la Dinamo București, echipă pentru care a jucat între anii 1997 și 2003, fiind și căpitanul acesteia. După plecarea de la Dinamo, acesta a jucat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor. De asemenea, Giani Kiriță a jucat patru meciuri pentru echipa națională, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000.

De-a lungul anilor, Giani Kiriță a apărut la numeroase show-uri de televiziune. Printre emisiunile la care a fost prezent se numără ”Dansez pentru tine”, ”Exatlon” și ”Vulturii de noapte”.

“E mult mai greu în televiziune, decât în fotbal, nu credeam că e așa greu”, spunea el într-un interviou pentru libertatea.ro.

“În televiziune trebuie să ai atitudine, simțul umorului, să știi să dansezi, să faci invitatul să se simtă bine… Eu nu am luat lecții. E ceva nativ. Lumea mă cunoaște ca un sportiv dur, așa am fost ca fotbalist. Dar când terminam meciurile, îmi plăcea să facem caterincă, să glumim. Eram sufletul petrecerii. Așa sunt și-n televiziune. Îmi place să mă distrez, sunt eu, sunt natural, nu-mi calculez pașii, nu mă gândesc ce să vorbesc, fac totul spontan. Și-mi place ceea ce fac”, afirma fostul jucător de fotbal.

citește și...