FOTO EXCLUSIV / Cu ce se ocupa șoferul Elenei Udrea în timp ce aceasta își primea sentința. Unde a fost surprins acesta

09.03.2021, 12:05
FOTO EXCLUSIV / Cu ce se ocupa șoferul Elenei Udrea în timp ce aceasta își primea sentința. Unde a fost surprins acesta
FOTO EXCLUSIV / Cu ce se ocupa șoferul Elenei Udrea în timp ce aceasta își primea sentința. Unde a fost surprins acesta

În ziua în care Elena Udrea își afla sentința, șoferul acesteia și-a petrecut timpul cu fetița ei, în parc.

Elena Udrea trăiește de mai mulți ani o poveste de iubire cu Andrei Alexandrov, împreună cu care are o fetiță, Eva Maria. Elena Udrea a fost căsătorită cu Dorin Cocoș în perioada 2003-2013. În urmă cu câteva zile, când Elena Udrea își primea sentința în dosarul finanțării campaniei lui Traian Băsescu, fetița Elenei Udrea a fost lăsată în grija unei femei și a șoferului fostei politiciene. Șoferul Elenei Udrea a mers împreună cu fiica acesteia și femeia respectivă într-un parc din Capitală, unde micuța s-a plimbat și s-a jucat. Pe toată durata ieșirii în parc, șoferul Elenei Udrea a fost cu ochii pe Eva și la tot ce se întâmpla în jur, mai ales atunci când femmeia care o însoțea de micuță a vorbit îndeung la telefon.

Eva, fiica Elenei Udrea, s-a jucat în preajma celor doi și a mâncat pufuleți. După ce au petrecut timp în parc, cei trei s-au îndreptat spre mașină, unde șoferul Elenei Udrea a fost extrem de grijuliu: a deschis ușa și a supracvegheat îndeaproape cum micuța era pusă în interior de femeia care era cu ea, abia după aceea plecând spre casă.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare

Curtea de Apel București le-a condamnat în data de 2 martie 2021 pe Elena Udrea cu 8 ani de închisoare cu executare și pe Ioana Băsescu cu 5 ani, în dosarul finanțării campaniei lui Traian Băsescu, din 2009. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită şi spălare a banilor în dosarul privind finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009.

”Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Din acest punct de vedere sunt liniștită. Am adus toate probele care se puteau aduce că acuzațiile procurorilor erau rupte de realitate. În 2009 când procurorii spun că am instigat niște colegi de partid să meargă să caute finanțare, nu exista fapta de luare de mită pentru altul. Această faptă a devenit incriminată în 2014. Deși procuroarea recunoaște totuși mă condamnă pentru că spune ea eram parte a unor tratate care incriminau fapta mea. O blestem pe judecătoare să simtă ce simte copilul meu”, a declarat ea după aflarea sentinței.

citește și...