FOTO EXCLUSIV. Cu ce își ocupă timpul Ilan Laufer de când soția lui a ieșit din spital!

16.04.2021, 14:54

Ilan Laufer poate răsufla ușurat după ce soția lui, Alina Laufer, a fost externată din maternitatea Giulești. Blondina a stat sub supraveghere medicală mai bine de o lună în spital, după ce a născut gemeni. 

Ilan Laufer a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare că partenera lui a ieșit, în sfârșit, din spital, și a ajuns acasă cu bebelușii. Vedeta a născut prematur gemenii, care au fost imediat puși în incubator, motiv pentru care a fost nevoită să rămână internată.

Ilan Laufer se ocupă mult mai mult de afaceri

”Băiețelul are nevoie de ajutor din partea medicilor. El nu s-a adaptat la mediul extern. Astăzi deja e ceva mai bine. Plutesc, e o minune să-ți vezi copiii luptând pentru viață. Nu voi părăsi spitalul până când ei nu vor fi în siguranță.

Nu plec nici bătută acasă, nu am cum să-mi părăsesc puișorii. Jumătate de oră stau alături de ei, le spun să lupte. Când vezi copii prematuri te înduioșezi, sunt niște mici luptători. Doamna doctor a zis să am răbadare. O să-i scoatem de aici, mari și frumoși”, declara Alina Laufer.

Acum că totul a revenit la normal, iar Alina Laufer a ajuns acasă, soțul ei se poate ocupa liniștit de afacerile sale. Ilan Laufer a fost fotografiat de paparazzi TACATACA la o întâlnire de afaceri. Soțul Alinei Laufer părea destul de relaxat și a stat minute în șir de vorbă cu un prieten, la o terasă din Capitală, semn că nu și-a neglijat deloc îndatoririle pe care le avea.

Ilan Laufer este cunoscut din postura de fondator al companiei Retail Group, dar şi pentru că a intermediat aducerea brandului H&M în România. Deși a fost plecat câțiva ani în America, el s-a întors definitiv în 2020 în România, alături de soția lui.

citește și...