FOTO EXCLUSIV / Cristian Boureanu, mândru tare de noul bolid de lux! Ce mașină conduce fostul soț al Valentinei Pelinel

08.12.2020, 14:54
FOTO EXCLUSIV / Cristian Boureanu, mândru tare de noul bolid de lux! Ce mașină conduce fostul soț al Valentinei Pelinel
Cristian Boureanu, mândru tare de noul bolid de lux! Ce mașină conduce fostul soț al Valentinei Pelinel

Cristian Boureanu este pe cai mari! Deși mulți au fost afectați de pandemia de coronavirus, se pare că fostul soț al Valentinei Pelinel stă foarte bine la capitolul finanțe. 

Cristian Boureanu și-a luat mașină nouă, pe care și-o etalează cu mândrie pe străzile din Capitală. Afaceristul a fost surprins de paparazzi TACATACA în timp ce cobora de la volanul ‘bijuteriei’ pe patru roți.

Acesta nu are deloc gusturi proaste când vine vorba de mașini. Dacă până odinioară conducea un autoturism marca Audi, de data aceasta, el a preferat alt model.

Cristian Boureanu nu a fost afectat de pandemie

Cristian Boureanu și-a cumpărat un Jeep Wrangler, iar prețul unei asemenea bolid poate depăși cu ușurință prețul de 70.000 de euro.

Nici nu e de mirare de ce Boureanu este atât de atent cu noua mașină! După ce și-a parcat mașina într-o zonă bună a Capitalei, fostul soț al Valentinei Pelinel a dat târcoale minute în șir bolidului.

Nu singur, ci împreună cu un prieten. Cei doi bărbați au analizat cu atenție roțile Jeep-ului, iar Boureanu i-a dat amicului său mai multe indicații, semn că treaba era destul de serioasă. Cristian Boureanu era atât de prins cu noua mașinuță, încât a uitat cu desăvârșire de masca de protecție. 

A fost dat în judecată de polițistul pe care l-a bătut pe stradă

În urmă cu trei ani, Boureanu a fost dat în judecată de polițistul Ovidiu Andrei, pe care l-a bătut, în plină stradă. Omul legii a cerut daune morale de 200.000 de euro, însă judecătorii au stabilit doar 7.000 de euro.

La vremea respectivă, Cristian Boureanu l-a lovit cu piciorul pe unul dintre agenţii care au oprit masina în care se afla fostul politician.

Anul acesta în mai, fostul soț al Valentinei Pelinel a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Actuala lui iubită, Laura Dincă, a plătit o amendă penală de 2000 de lei, pentru mărturie mincinoasă.

Tot în acest scandal, Boureanu a mai fost obligat să plătească 7.000 de lei cheltuieli judiciare către stat, dar și să facă muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare, timp de 90 de zile, scrie Spynews.ro.

citește și...