FOTO EXCLUSIV / Chef Foa, tătic grijuliu! Cum a fost surprins acesta

23.02.2021, 16:24
FOTO EXCLUSIV / Chef Foa, tătic grijuliu! Cum a fost surprins acesta
FOTO EXCLUSIV / Chef Foa, tătic cu normă întreagă! Cum a fost surprins acesta

Chef Foa își ia foarte în serios rolul de tătic. Acesta a fost surprins în oraș în timpul unei plimbări cu copilul său.

Chef Foa a fost surprins de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în aer liber. Celebrul bucătar a mers cu copilul său la o scurtă plimbare pe lângă casă, în Capitală. Deși micuțul se afla în siguranță într-un portbebe, chef Foa a fost tot timpul cu ochii la acesta, extrem de grijuliu. Însă, chef Foa a uitat de măsurile de precauție impuse de pandemia de coronavirus și a ieșit afară fără să fie echipat cu mască de protecție.

Chef Foa a profitat de ieșirea în aer liber și  pentru a-l scoate afară și pe patrupedul familiei, de care este extrem de atașat.

Chef Foa, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România

Chef Foa, Florin Scripcă pe numele său din buletin, este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România el având numeroase colaborări cu un lanț de hypermarketuri. El și-a dezvoltat multe afaceri care au legătură cu alimentația publică. A devenit cunoscut grație proiectului ”Flavours”.

Chef Foa a fost dintotdeauna pasionat de bucătărie. Bucătarul și-a făcut ucenicia la Londra și prima dată a lucrat într-un restaurant italian. S-a angajat chiar la compania de catering a faimosului Jamie Olivier. Acesta a lucrat și într-un pub cu o stea Michelin. Chef Foa fost implicat în mai multe proiecte de televiziune, printre acestea fiind ”MasterChef”, de la postul de televiziune Pro TV,  și ”Cine-i chefuʼ”, de la Kanal D. „La început am spălat oale, tigăi, frigidere, apoi am trecut la curăţat legume. Evoluasem deja. A urmat asezonarea salatelor, apoi am trecut la mâncare caldă şi tot aşa, până când am ajuns acolo unde visam când eram în bucătărie cu mama – să fac eu mâncarea şi cineva să se bucure de ea”, spunea chef Foa într-un interviu.

Din anul 2011, chef Foa se iubeşte cu Ioana Aian Balu, fiica deţinătorului unei firme de catering unde a lucrat. Rodul iubirii lor este un băiețel.

citește și...