FOTO EXCLUSIV. Ce s-a ales de fostul soț al Roxanei Ionescu! Laurențiu este total schimbat la 9 ani de la divorțul de ‘Mama Natură’

08.08.2021, 17:09
FOTO EXCLUSIV. Ce s-a ales de fostul soț al Roxanei Ionescu! Laurențiu este total schimbat la 9 ani de la divorțul de 'Mama Natură'
Ce s-a ales de fostul soț al Roxanei Ionescu! Laurențiu este total schimbat la 9 ani de la divorțul de 'Mama Natură'

În urmă cu 9 ani, Roxana Ionescu, cunoscută publicului larg drept Mama-Natură, divorța de Laurenţiu Gheorghe, cel care pe atunci îi era soţ de șase ani.

Despărțirea lor a fost intens mediatizată. Bărbatul o înșela pe Roxana Ionescu cu nașa lor de cununie. Anii au trecut, iar fostul soț al Roxanei Ionescu a ajuns de nerecunoscut.

Ce s-a ales de fostul soț al Roxanei Ionescu

După ce a divorțat de ‘Mama-Natură’, la scurt timp, Laurenţiu Gheorghe s-a afișat peste tot şi fără niciun fel de reţinere cu naşa pentru care se despărţise de vedetă. Relația celor doi nu a rezistat foarte mult, iar Laurenţiu Gheorghe i-a dat papucii și nașei, după câteva escapade pe litoralul românesc.

„În ciuda nereuşitei acestei căsnicii, eu am fost foarte fericită cu Laurenţiu până în momentul în care am hotărât, de comun acord, să ne despărţim. Ne-am iubit, ne-am respectat şi am rămas prieteni după nouă ani de relaţie. Dacă am o problemă, primul om pe care-l sun e tata, iar Laurenţiu este al doilea. Dacă nu mai era iubirea nu avea rost să tragem de relaţie. Însă respectul a rămas.

În ziua în care am divorţat am mers împreună şi-am mâncat, am râs, am discutat, am glumit. Mă bucur că am fost maturi, că am luat o hotărâre corectă şi că nu am ajuns să ne urâm, pentru că acolo se ajunge când eşti dezamăgit sau nu reuşeşti să-ţi rezolvi problemele”, spunea vedeta pentru publicația Taifasuri.

De atunci au trecut 9 ani, iar Roxana Ionescu și Laurenţiu Gheorghe și-au refăcut viețile alături de alți parteneri. În vreme ce fosta ‘Mama-Natură’ a înflorit după ce a divorțat, între timp s-a și recăsătorit a doua oară, fostul ei soț e total schimbat.

Laurențiu este total schimbat la 9 ani de la divorțul de ‘Mama Natură’

Paparazzi TACATACA l-au surprins pe fostul partener al Roxanei Ionescu pe litoralul românesc, alături de iubita lui. Vremurile în care Laurențiu Gheorghe făcea furori printre domnișoarele din Capitală au apus. Acum, bărbatul este vizibil îmbătrânit, s-a mai îngrășat și și-a lăsat barba să crească. Deși se aflau la mare, el și partenera lui au preferat să stea îmbrăcați pe plajă.

citește și...