FOTO EXCLUSIV / Ce face Cristian Tudor Popescu în timpul liber! Așa nu l-ai mai văzut niciodată pe jurnalist

05.05.2021, 13:12
FOTO EXCLUSIV / Ce face Cristian Tudor Popescu în timpul liber! Așa nu l-ai mai văzut niciodată pe jurnalist
Ce face Cristian Tudor Popescu în timpul liber! Așa nu l-ai mai văzut niciodată pe jurnalist

Atunci când nu este invitat pe la vreo emisiune tv, Cristian Tudor Popescu are timp și pentru activitățile care îi plac. Jurnalistul este pasionat de tenis, sportul alb pe care îl practică cu mare drag ori de câte ori are ocazia.

CTP a fost surprins de paparazzi TACATACA, zilele trecute, în timp ce ieșea de pe terenurile de tenis din nordul Capitalei, unde tocmai încheiase o partidă cu un bun prieten de-al său. Se știe faptul că jurnalistul a fost campionul României la  tenis seniori 55+, în anul 2011, la Satu Mare.

Cristian Tudor Popescu, mare pasionat de tenis

Acela a fost al cincilea turneu din circuitul FRT câștigat de Cristian Tudor Popescu, după ce mai ieșise învingător la Târgoviște, București, Suceava și Câmpulung Muscel.

La un moment dat, CTP mărturisea că va juca tenis până la vârsta de 60 de ani, însă nu prea a ținut cont de acest aspect. A ajuns la 64 de ani acum, dar tot nu a renunțat la marea lui pasiune. Cristian Tudor Popescu a fost fotografiat fix când ieșea de pe terenul de tenis, alături de un prieten.

Camuflat din cap până în picioare, îmbrăcat într-un trening negru și cu o mască la gură, el cu greu putea fi recunoscut de cei din jurul său.

Cristian Tudor Popescu și amicul său s-au îndreptat către mașinile din parcare, însă când au ajuns în dreptul vehiculelor, cei doi au mai stat de vorbă câteva minute bune. După ce au terminat de discutat vrute și nevrute, CTP și-a aranjat echipamentul în portbagaj, s-a urcat în Logan-ul său și a plecat în trombă spre casă.

citește și...