Cristian Tudor Popescu vrea să fie vaccinat anti-COVID în direct: ‘Să vadă telespectatorii dacă încep să putrezesc’

28.11.2020, 11:11
Cristian Tudor Popescu vrea să fie vaccinat anti-COVID în direct: 'Să vadă telespectatorii dacă încep să putrezesc'
Cristian Tudor Popescu vrea să fie vaccinat anti-COVID în direct: 'Să vadă telespectatorii dacă dacă încep să putrezesc'/ foto: captura digi24

Cristian Tudor Popescu nu contenește cu atacurile la adresa celor care cred că vaccinul anti-COVID-19 le-ar afecta sănătatea în vrun fel. Drept urmare, el s-a s-a oferit voluntar să fie vaccinat în direct.

Cristian Tudor Popescu șochează cu declarațiile sale! Jurnalistul a declarat că vrea să fie vaccinat în prima linie şi să fie filmat în momentul vaccinării. Acesta le-a transmis un mesaj ironic celor care nu cred în vaccinul anti-COVID.

Cristian Tudor Popescu vrea să se vaccineze în direct

‘Eu am spus că mă ofer voluntar, dacă vor considera autorităţile că acest lucru este corect şi posibil, să fiu vaccinat în prima linie, să fiu filmat şi apoi să vin la televizor, periodic, să vadă telespectatorii dacă mi se umflă ochii, dacă încep să putrezesc, să înverzesc. 

Nu poţi să lupţi cu nişte oameni care spun că «se aude că vaccinul acesta te îmbolnăveşte». Au citit ei în nu ştiu ce site din America sau Australia că în vaccinul ăsta sunt nişte cipuri cu picioruşe şi îţi intră în sânge şi nu ştiu ce îţi fac. Nu poţi discuta cu oameni cu astfel de argumente. În momemtul când le spuneţi de ARN i-aţi pierdut. Zic că ne schimbă ADN-ul. Credeţi că ştiu ce e ADN-ul? Ce e acidul dezoxiribonucleic? Nu ştiu’, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 8.499 de cazuri noi de COVID-19, din 35.610 teste efectuate. În total, 457.848 s-au infectat cu coronavirus. La ATI sunt internați 1.226 de pacienți COVID și 10.884 au decedat.

Cristian Tudor Popescu, despre relaxarea restricțiilor

Ziaristul consideră că anunțul privind o ușoară relaxare a restricțiilor de circulație după 15 mai a fost o ieșire de imagine a președintelui.

‘A fost o ieșire de imagine a președintelui, care vine după intervenția foarte dură în legătură cu carantinarea forțată a persoanelor peste 65 de ani, vânturată în spațiul public în ultimele zile, și vine după intervențiile cam toate dure, însă corecte. A simțit nevoia acum să compenseze într-un fel asprimea de până acum cu acest anunț, cu mai bine de 3 săptămâni. Putea să-l facă pe 1 mai, pe 10 mai. De ce atât de devreme? Pentru a detensiona starea opiniei publice după aceste discursuri foarte aspre și de a da o perspectivă oamenilor, o speranță, că lucrurile, măcar în privința libertății de mișcare, se vor îmbunătăți’, a spus Tudor Popescu, pentru Digi 24.

citește și...