FOTO EXCLUSIV. Ce face Christina Ich în miez de noapte. Iubita lui Alex Pițurcă credea că nu o vede nimeni

04.11.2020, 17:32
FOTO EXCLUSIV. Ce face Christina Ich în miez de noapte. Iubita lui Alex Pițurcă credea că nu o vede nimeni
Ce face Christina Ich în miez de noapte, când crede că nu o vede nimeni

Cristina Ich, iubita lui Alexandru Pițurcă, are activitate intensă noaptea. În loc să stea acasă, în compania partenerului și a fiului lor, vedeta preferă să ‘hoinărească’ prin oraș.

Cristina Ich a fost surprinsă de paparazzii TACATACA în timp ce cumpăra un buchet imens de flori de la o florărie de cartier.

Nimic neobișnuit până aici, însă era trecut de 12 noaptea, iar Ich a zăbovit preț de câteva minute pentru a alege cel mai pompos buchet. Se știe că Cristina Ich este o persoană directă, așa că nu a stat mult pe gânduri și i-a dat indicații ca la carte vânzătoarei de la florărie.

Christina Ich își cumpără flori singură? 

Cu poșeta de lux într-o mână și cu cealaltă preocupată să ‘testeze’ calitatea florilor, Christina Ich nu s-a lăsat cu una cu două. A negociat la sânge prețul buchetului, semn că nu a vrut să dea bani prea mulți pe el. În cele din urmă, bruneta a fost mulțumită de alegere făcută și a plecat fericită.

A luat buchetul respectiv, s-a urcat la volan și a demarat în trombă. Nu știm dacă Ich preferă să aibă casa plină mereu de flori proaspete sau mergea la o zi de naștere, unde era musai să se prezinte cu o mică atenție.

Și-a botezat fiul în pandemie

Cuplul a ales să își creștineze fiul la Palatul Mogoșoaia, în prezența familiilor și a prietenilor aproapiați, în luna iulie a acestui an. De la eveniment nu a putut lipsi nici bunicul celebru al micuțului Noah Alexandru, Victor Pițurcă.

Inițial, cuplul plănuia să facă botezul băiatului la un castel de Franța, însă planurile au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Drept urmare, ei au ales o locație din România.

‘Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos. Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns’, spunea Ich pentru Cancan.ro.

citește și...