Imagini impresionante de la botezul nepotului lui Victor Pițurcă! Ce a mărturisit mămica Christina Ich

06.07.2020, 14:18
Imagini impresionante de la botezul nepotului lui Victor Pițurcă! Ce a mărturisit mămica Christina Ich
Imagini impresionante de la botezul nepotului lui Victor Pițurcă! Ce a mărturisit mămica Christina Ich

Weekend-ul trecut a fost unul cu emoții pentru Cristina Ich și Alex Pițurcă! Cei doi și-au botezat băiețelul, iar localul ales a fost unul de basm.

Cuplul a ales să își creștineze fiul la Palatul Mogoșoaia, în prezența familiilor și a prietenilor aproapiați. De la eveniment nu a putut lipsi nici bunicul celebru al micuțului Noah Alexandru, Victor Pițurcă.

Cristina Ich și-a botezat copilul

Inițial, cuplul plănuia să facă botezul băiatului la un castel de Franța, însă planurile au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Drept urmare, ei au ales o locație din România.

‘Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos. Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns’, spune Ich pentru Cancan.

În plus, mămica Cristina Ich mărturisea, cu ceva timp în urmă, că nu are de gând să publice nicio imagine din ziua botezului fiului său.

Însă se pare că s-a răzgândit, căci pe rețelele de socializare, bruneta a publicat mai multe imagini emoționante de la fericitul eveniment.

‘E botezul fiului nostru. Sunt emoționată. N-am vrut să spun, dar asta se petrece acum’, a scris Ich, pe Instagram.

Pe tot parcursul evenimentului, Cristina Ich și Alex Pițurcă au fost mereu cu zâmbetul pe buze și s-au sărutat pasional de față cu invitații.

Nu este căsătorită cu Alex Pițurcă

Christina Ich a născut pe 25 octombrie 2019, la o clinică privată din Capitală. Iubitul ei, Alex Pițurcă, declara că este foarte îndrăgostit de «prințesa Instagramului», așa cum a fost supranumită Cristina Ich.

“Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, declara Alex Piţurcă, în 2019.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#prouddaddy ?

O postare distribuită de Alex (@piturca_alex) pe

citește și...