FOTO EXCLUSIV. Andrei Neacșu, așa cum nu l-ai mai văzut până acum. Ce a făcut soțul Ilincăi Vandici, în prag de sărbători

27.12.2020, 17:09
FOTO EXCLUSIV. Andrei Neacșu, așa cum nu l-ai mai văzut până acum. Ce a făcut soțul Ilincăi Vandici, în prag de sărbători
Andrei Neacșu, așa cum nu l-ai mai văzut până acum. Ce a făcut soțul Ilincăi Vandici, în prag de sărbători

Toată lumea o cunoaște pe Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, însă puțini știu detalii despre soțul vedetei, Andrei Neacșu. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în iunie 2016 și au împreună un băiat în vârstă de trei ani, Zian. Dacă soția lui este mereu în lumina reflectoarelor, Andrei Neacșu preferă să stea mai mult în umbră și să nu iasă prea mult în evidență.

Andrei Neacșu se menține în formă de sărbători

Paparazzii TACATACA l-au surprins pe soțul Ilincăi Vandici, zilele trecute, în timp ce mergea să se antreneze în pădure. Se pare că tânărul afacerist nu preferă să meargă la sala de forță, ci alege să se relaxeze mai mult în natură.

Înfofolit până în gât, Andrei Neacșu a dat mai multe ture prin pădure, de unul singur, pentru a se menține în formă chiar și în prag de Sărbători. Bărbatul a zăbovit mai bine de o oră, timp în care a făcut jogging în aer liber. Cu toate că era un frig năprasnic, Andrei Neacșu și-a respectat orele de antrenament.

Cine este soțul Ilincăi Vandici

Într-un interviu, Ilinca a povestit cum decurge mariajul cu Andrei Neacșu.

‘Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste. Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine.

Am inhibat anumite trăiri, stări, emoţii, sentimente, frustrări pe care le aveam. Am învăţat că, dacă vreau să fiu cu adevărat fericită, să nu mai fac asta şi oamenii trebuie să aprecieze sinceritatea şi să înţeleagă. Dacă simt nevoia să spun ceva, spun, Andrei ascultă şi apoi tot mie îmi trece supararea. E o chestie care vine natural, nu funcţionez după un algoritm sau reţetă’, povestea Ilinca Vandici.

citește și...