FOTO EXCLUSIV / Andrei Năstase se protejează împotriva coronavirusului! Nu dă jos masca de protecție nici măcar la volan

12.12.2020, 18:43

Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier al României Adrian Năstase, este tare ocupat în perioada pandemiei! Acesta a fost surprins de paparazzi TACATACA cu treburi prin oraș.

Afaceristul de 34 de ani a fost fotografiat în timp ce cobora din mașina personală. De remarcat faptul că fiul lui Adrian Năstase nu și-a uitat masca de protecție în vehicul, așa cum o fac multe vedete. Mai mult de atât, el avea masca pe față dinainte să coboare din autoturismul de lux.

Andrei Năstase nu renunță deloc la masca de protecție

Bărbatul a făcut mai multe ture la o clădire din nordul Capitalei, acolo unde a așteptat preț de câteva minute jos, la intrare. Nu știm sigur, dar din fotografiile surprinse de paparazzi reiese că Andrei Năstase aștepta pe cineva care l-a cam lăsat… baltă.

După mai multe telefoane date, acesta s-a lăsat păgubaș și a revenit la mașină, semn că ziua nu a decurs așa cum și-a plănuit-o.

Andrei Năstase, ghinionist în afaceri

Andrei Năstase nu prea a avut noroc în afaceri! În 2006, el a decis să înființeze firma AN Press Media, în apartamentul din vila de pe strada Zambaccian 16. La vremea respectivă, el era asociat cu Marius Eduard Moise, iar firma se ocupa cu consultanță în afaceri. Din păcate, activitatea firmei a fost suspendată în 2009, după ce a înregistrat pierderi majore.

Andrei Năstase nu s-a lăsat și și-a încercat norocul iar. A înființat agenția imobilară City Expert Imobiliare SRL. Nici de această dată nu a dat lovitura în afaceri și s-a văzut nevoit să abandoneze tot.

În 2010, fiul cel mare al fostului demnitar și-a deschis o firmă la Slobozia. Aceasta se numea Veritas SRL și era asociat cu Florentina Nicoleta Bălan și se ocupa tot cu imobiliare.

În primul an de funcționare, firma a avut o cifră de afaceri 0 și pierderi importante. Tot în acel an, Andrei Năstase a intrat la conducerea firmei Rodrag Trade Co SRL, din București. Deși firma mergea foarte bine, el a decis să se retragă din acest business de succes.

Are o familie fericită

De mai bine de trei ani, Andrei Năstase este căsătorit cu Bianca Ciuvăț, fost fotomodel. Cei doi au împreună doi băieți, pe Nicolas și Filip-Mihail, mezinul familiei.

Andrei Năstase și Bianca Ciuvăț formează un cuplu de 10 ani, iar în urmă cu 3 ani, cu puțin timp înainte să se nască primul lor copil, și-au unit destinele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Nastase (@biancanastase_)

citește și...