Viitoarea noră a lui Adrian Năstase este foarte sexy! Cu ce se ocupă tânăra

12.07.2019, 11:15
Corina e foarte apropiată de familia Năstase

Mihnea, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, are de mulți ani o relație cu o constănțeancă. Cei doi au foarte multe pasiuni comune și adoră să călătorească ori de câte ori au ocazia. 

Iubita lui Mihnea se numește Corina Corolevschi, este din Constanța și fost campioană balcanică și națională de atletism. Potrivit OK!, tânăra s-a apucat de sport la vârsta de 9 ani, însă în 2011 o accidentare serioasă a pus capăt carierei sale sportive. 

Familia Corinei are mai multe afaceri turistice, cât și companii care se ocupă cu exportul de cherestea și cu reparațiile navale. Iubita lui Mihnea Năstase, la fel ca partenerul său, a studiat în străinătate și în prezent lucrează la Parlamentul European de la Bruxelles, ca asistent al europarlamentarului brașovean Răzvan Popa. Fiul fostului premier a fost și el asistent, la cabinetul europarlamentarului PSD Cătălin Ivan.

Adoră vacanțele

Atunci când nu sunt ocupați cu munca, cei doi iubiți călătoresc foarte mult, călăresc și merg la schi. De-a lungul timpului, au mers în vacanțe în destinații ca Paris, Bruges, Istanbul, Italia, America, Maroc, Vietnam, în unele dintre sejururi fiind însoțiți de familia Năstase. 

E prietenă bună cu Alina Eremia

Corina și-a sărbătorit recent ziua de naștere organizând o petrecere unde au fost invitați atât familia sa, cât și fratele, mama și tatăl iubitului ei. Pe lângă aceștia, cântăreața Alina Eremia, prietenă foarte apropiată, și prezentatoarea TV Sabina Iosub au venit să o felicite pe brunetă.