FOTO EXCLUSIV / Alexandru Mățel și soția s-au relaxat la plajă! Cât de bine arată partenera fotbalistului

28.08.2020, 17:55
FOTO EXCLUSIV / Alexandru Mățel și soția s-au relaxat la plajă! Cât de bine arată partenera fotbalistului
Alexandru Mățel, fundașul dreapta de la Universitatea Craiova, a petrecut câteva zile la malul mării, alături de soția lui

Alexandru Mățel, fundașul dreapta de la Universitatea Craiova, a petrecut câteva zile la malul mării, alături de soția lui, Cristina. Ținând cont că în această perioadă majoritatea meciurilor au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, fotbalistul a dat o fugă pe litoralul românesc. Și foarte bine a făcut!

În vreme ce majoritatea vedetelor au petrecut de zor în cluburile de fițe din Mamaia, Alexandru Mățel a preferat să se relaxeze liniștit la plajă.

Alexandru Mățel și soția s-au relaxat la plajă

Jucătorul de 30 de ani a fost surprins de paparazzi TACATACA în timp ce se afla la plajă, împreună cu partenera lui de viață, Cristina. Cei doi au petrecut ore bune tolăniți pe șezlonguri, sub soarele arzător. Doar Alexandru Mățel a intrat foarte puțin în apa mării pentru a se răcori, în timp ce soția a preferat mai mult să-și bronzeze trupul fără cusur.

În plus, Cristina Mățel nu a trecut neobservată! Blondina a arătat impecabil în costumul de culoare mov format din două piese, iar soțul a sorbit-o din priviri tot timpul. Trebuie să recunoaştem că Cristina e o soţie de top, iar Alexandru Mățel are toate motivele să fie mândru.

Alex și Cristina Mățel sunt căsătoriți din 2014. Cei doi și-au unit destinele la Constanţa, oraşul natal al fotbalistului cu 13 selecţii la naţionala României. Aceștia se iubesc din copilărie, iar povestea lor de dragoste rezistă și în ziua de astăzi. Au împreună doi copii.

Alex Mățel a avut probleme medicale

Pe când activa la echipa Dinamo Zagreb, fotbalistul s-a confruntat cu câteva probleme medicale și a fost la un pas de a renunța la carieră. În plus, el a mărturisit recent că perioada de izolare a fost foarte grea.

‘Am făcut o lună azi de când stau în casă, îmi este foarte greu. Niciodată nu am avut o vacanţă atât de lungă şi va mai dura. Am noroc că am familia, soţia şi cei doi copii, alături, nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi fost să fiu singur. Am început şi antrenamentele în reţea, sunt mult mai grele decât cele pe care le făceam individual, nu se compară.

Chiar dacă sunt solicitante, ne-ar prinde bine să ne reunim cât mai repede şi să facem antrenamente adevărate. Nici nu vreau să mă gândesc cât de greu ne va fi când vom reveni, este risc şi de accidentări, după o pauză atât de mare, de două luni’, a declarat Alex Măţel, scrie Prosport.

citește și...