FOTO EXCLUSIV / Adrian Enache s-a întins la discuții în stradă cu amicii. Toți au uitat de măsurile de protecție în pandemie!

09.03.2021, 11:27
FOTO EXCLUSIV / Adrian Enache s-a întins la discuții în stradă cu amicii. Toți au uitat de măsurile de protecție în pandemie!
FOTO EXCLUSIV / Adrian Enache s-a întins la discuții în stradă cu amicii. Toți au uitat de măsurile de protecție în pandemie!

Cântărețul Adrian Enache a stat la discuții pe stradă cu doi amici, însă toți au uitat de măsurile de protecție impuse în pandemie.

Adrian Enache a fost surprins de paparazzi Tacataca zilele trecute în timpul unei ieșiri în oraș. Artistul s-a întâlnit la un moment dat cu doi prieteni, cu care a stat îndelung de vorbă pe stradă, toți fiind extrem de bucuroși să se revadă. Însă, cântărețul și amicii săi au uitat de măsurile de protecție impuse de pandemia de coronavirus, niciunul nepurtând mască de protecție. Adrian Enache a avut mască, însă acesta a preferat să o țină în barbă, nicidecum să-și acopere nasul și gura.

Adrian Enache s-a întins la discuții în stradă cu cei doi prieteni ai săi, fiind extrem de jovial și expansiv, la fel cum, de altfel, este și pe scenă. Într-un final, artistul și amicii săi și-au luat la revedere, cântărețul plecând zâmbitor unde avea treabă, următoarea sa oprire fiind la un restaurant cu specific italian din zona Floreasca din Capitală.

 

Adrian Enache a fost căsătorit și are doi copii

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.  Adrian Enache a vorbit și despre relația de foarte mulți ani pe care o are cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc. Acesta este de părere că, așa cum susține și partenera lui de viață,  căsătoria este principalul motiv de divorț.

”Căsătoria în sine este principalul motiv de divorţ! Asta spune Iuliana Marciuc şi sunt total de acord cu ea”, a precizat binecunoscutul artist.

Adrian Enache a dat detalii și despre cei doi copii ai săi, David și Diana. ”Am avut noroc de copii incredibil de buni. Sunt un tată maleabil şi nu sunt deloc exigent pentru că, fie vorba între noi, nici nu am avut cu cine şi nu am avut niciodată de ce să fiu altfel. David este un băiat introvertit. Nu participă la evenimentele care se petrec în jurul nostru şi nici nu cleveteşte. Nici măcar nu-şi spune părerea. Şi dacă abordezi subiectul fete, care e un subiect sensibil la această vârstă, tot ce scot de la el, uneori, e un zâmbet în colţul gurii”, a spus el.

Artistul a mărturisit că ambii copii i-au moștenit pasiunile, muzica și filmul. ”Sunt foarte fericit să regăsesc la cei doi copii ai mei ambele pasiuni: muzica şi filmul. David este pe zona filmului, face şcoala de televiziune a lui Vlad Ionescu. Diana este pasionată de televiziune, radio şi muzică. Sunt fericit că Dumnezeu a hărăzit-o cu o asemenea voce şi sper din toată inima să mă depăşească”.

 

 

citește și...