Cât a costat inelul de logodna pe care l-a primit Emily Burghelea. ”E inelul pe care mi l-am dorit”

02.11.2020, 15:09
Cât a costat inelul de logodna pe care l-a primit Emily Burghelea. ”E inelul pe care mi l-am dorit”
Cât a costat inelul de logodna pe care l-a primit Emily Burghelea. ”E inelul pe care mi l-am dorit”

Fosta asistentă de televiziune Emily Burghelea a primit un superb inel de logodnă. Aceasta l-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Emily Burghelea a primit de la iubitul ei, Andrei, un superb inel de logodnă. Fosta asistentă de televiziune le-a arătat inelul prietenilor virtuali. Bijuteria pe care Emily Burghelea a primit-o de la logodnicul ei, Andrei, este de la Cartier și a costat aproximativ 15.000 de euro, relatează wowbiz.ro. „Este un inel de la Cartier, foarte frumos, este inelul pe care mi l-am dorit”, a spus Emily Burghelea.

„I-am luat inelul acum două săptămâni. Am avut emoții când am cerut-o, dar nu pot să descriu în cuvinte. M-am gândit cum era dacă ar fi spus nu. Am luat mai multe soluții în calcul”, a declarat Andrei, logodnicul lui Emily Burghelea. „Ea avea un inel pe care și-l comandase singură și tuturor le spunea că e de la mine și apoi ne-am horătât să îi iau un inel, dar care să fie de la mine și am fost la mall, nu i l-am luat pe acela, dar am ținut minte dimensiunea”, a mai spus acesta.

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie în direct la TV

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, în direct la emisiunea ”Teo Show”, pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D. Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție.

Andrei, logodnicul lui Emily Burghelea, a povestit că a amânat cererea în căsătorie de trei ori.

„Aveam mai multe planuri, unul dintre ele era să mergem la Viena să o cer acolo, apoi România a devenit stat roșu și nu am mai putut să plecăm. Apoi am vrut să mergem acum două-trei săptămâni pe Trasfăgărășan și s-a închis Trasfăgărășanul și, până la urmă, mi-am adus aminte de Andreea, fata care lucrează acum la Teo. Apoi am vrut să o cer săptămâna trecută, dar s-a îmbolnăvit mama ei” , a povestit iubitul lui Emily Burghelea.

 

citește și...