FOTO / Elena Udrea și-a sărbătorit fetița la Disneyland. Ce simpatică e Eva Maria!

21.09.2021, 14:47
FOTO / Elena Udrea și-a sărbătorit fetița la Disneyland. Ce simpatică e Eva Maria!
FOTO / Elena Udrea și-a sărbătorit fetița la Disneyland. Ce simpatică e Eva Maria!

Elena Udrea, în vârstă de 47 de ani, a aniversat-o pe Eva Maria, fetița sa și a lui Adrian Alexandrov. Fostul politician a dus-o pe micuță la Disneyland în Paris. Eva Maria este adorabilă și arată ca o prințesă din povești. De ziua de naștere a fiicei sale, Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

Elena Udrea trăiește de mai mulți ani o poveste de iubire cu Adrian Alexandrov, împreună cu care are o fetiță, Eva Maria. Elena Udrea a fost căsătorită cu Dorin Cocoș în perioada 2003-2013.  Ieri, luni – 20 septembrie 2021, Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, au aniversat-o pe fiica lor, Eva Maria. Micuța a fost sărbătorită la Disneyland Paris.

În mediul online, Elena Udrea a postat mai multe fotografii cu Eva Maria la Disneyland Paris. Îmbrăcată ca o prințesă din povești, micuța este adorabilă. ”La multi ani, fetita mea minunata! Iti urez sa fii sanatoasa, sa fii fericita in fiecare zi, sa ii ai pe mami, pe tati, pe buni si pe toti cei care te iubesc alaturi mereu si sa poti sa faci in viata orice iti vei dori! Ii multumesc lui Dumnezeu si Maicutei Sfinte in fiecare clipa pentru ca esti in viata mea! Sa nu uiti ca mama te iubeste mereu, cel mai mult pe lume!?❤️”, a scris Elena Udrea în mediul online de ziua de naștere a fetiței sale.

Elena Udrea și-a sărbătorit fetița la Disneyland. ”A fost fascinată de tot ce a văzut”

Elena Udrea a vorbit, la emisiunea ”Teo Show„, de la Kanal D, despre surpriza pe care i-a făcut-o fetiței sale.

”A fost fascinată de tot ce a văzut. Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie. Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită”, a declarat Elena Udrea, citată de click.ro.

 

citește și...