FOTO / Elena Gheorghe, nemulțumită. ”Am încercat să încap în niște blugi și nu se mai putea”

16.03.2021, 11:38
FOTO / Elena Gheorghe, nemulțumită. ”Am încercat să încap în niște blugi și nu se mai putea”
FOTO / Elena Gheorghe, nemulțumită. ”Am încercat să încap în niște blugi și nu se mai putea”

Cântăreața Elena Gheorghe le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de soccializare că are probleme cu silueta.

Elena Gheorghe este posesoarea unui trup cu forme perfecte. Cu toate acestea, artista le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele de socializare că are probleme cu silueta. „A fost Lăsata Secului și am mâncat de toate. Vreau să mă cântăresc astăzi să văd ce s-a întâmplat pentru că aseară am încercat să încap în niște blugi și nu se mai putea. de obicei cântăresc 50-51 de kg. Acum sunt convinsă că am mai mult, dar să vedem proba cântarului”, le-a transmis Elena Gheorghe celor care o urmăresc în mediul online, potrivit spynews.ro.

„Superb! M-am îngrășat 2,5 kilograme în doar două săptămâni. (…) Dragii mei prieteni, vă rog să nu mai trimiteți gogoși și clătite și cozonaci că nu îmi mai trebuie nimic”, a completat vedeta.

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe.La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

Cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene , împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie. În data de 30 iulie 2020, artista a sărbătorit mai multe momente importante din viața sa. A împlinit 35 de ani, 15 ani de relație și nouă ani de la logodna cu cel care i-a devenit partener de viață.

Elena Gheorghe a povestit, într-un interviu, cum a fost cerută în căsătorie de Cornel.„Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături. Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui. Voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul. Când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”, explica vedeta.

citește și...