Ce afaceri profitabile are Elena Băsescu! Fiica fostului președinte al țării și-a schimbat domeniul de activitate

30.06.2020, 12:28
Ce afaceri profitabile are Elena Băsescu! Fiica fostului președinte al țării și-a schimbat domeniul de activitate
Ce afaceri profitabile are Elena Băsescu! Fiica fostului președinte al țării și-a schimbat domeniul de activitate

Fiica fostului președinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, o duce din ce în ce mai bine! Deși este divorțată și mamă a trei copii, aceasta reușește să facă față cu brio și afacerilor crescute chiar de ea.

Deși pandemia de coronavirus a afectat cele mai multe afaceri din punct de vedere financiar, se pare că Elena Băsescu a găsit o modalitate de a le oferi micuților săi o viață lipsită de griji.

Elena Băsescu câștigă bani frumoși

Mezina președintelui a cam lăsat deoparte cariera politică și s-a reprofilat! În 2018, aceasta și-a deschis o afacere cu haine pentru copii și mame.

Firma Elena Băsescu & Kids SRL a înregistrat pierderi mari în primul an, însă Elena Băsescu nu a renunțat. Brandul Ebakids.ro permite mămicilor să se asorteze perfect cu odraslele lor, iar prețurile ajung chiar și la 400 de lei pentru un singur costum.

În ultima perioadă, Elena Băsescu s-a gândit să producă și măști de protecție, ținând cont că numărul infectărilor cu coronavirus este în creștere. În plus, masca de protecție este obligatorie în starea de alertă.

A lansat o colecție nouă de măști

Elena Băsescu a lansat o colecție de măști de protecție destinate copiilor! Le puteți găsi în 8 variante, iar prețurile pornesc de la 32 de lei. Bruneta susține că măștile sunt confecționate din bumbac și pot fi purtate de oricine.

‘Eu vă recomand măştile textile reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale, care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism’, mesajul prin care Elena Băsescu își face publicitate, pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Având în vedere numărul tot mai mare de infectări cu coronavirus raportate, soluţia cea mai simplă de a ne proteja pe noi şi pe cei dragi nouă este purtarea măştii în spaţii închise în conformitate cu recomandările doctorilor şi regulile impuse de autorităţi. Ştiu că masca nu este întotdeauna comodă, dar, dacă Sofia şi Traian Junior au înţeles şi acceptat că asta este situaţia şi masca este pentru binele lor, sunt convinsă că şi adulţii pot face acest efort. Şi eu îmi doresc foarte mult să trecem peste acest moment şi să scăpăm de restricţii, dar mai important este să facem asta sănătoşi evitând boala. Eu vă recomand măştile textile în 4 straturi, reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism. Măşti precum cele din imagine pot fi găsite accesând magazinul online www.ebakids.ro #PoartăMască #comandaonline

O postare distribuită de Elena Basescu (@elenabasescu) pe

citește și...