FOTO / Diana Munteanu, seducătoare la plajă. Și-a expus formele la soare

03.07.2022, 10:53
FOTO / Diana Munteanu, seducătoare la plajă. Și-a expus formele la soare
FOTO / Diana Munteanu, seducătoare la plajă. Și-a expus formele la soare!

Vedeta de televiziune Diana Munteanu, în vârstă de 43 de ani, și-a etalat silueta în costum de baie, la plajă. Fosta soție a fotbalistului Claudiu Niculescu are o siluetă de invidiat, iar apariția ei în costum de baie la plajă a atras imediat atenția celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Diana Munteanu a postat, pe contul său de socializare, câteva fotografii în care apare la plajă.

Într-una dintre imagini, vedeta de televiziune apare îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, de culoare roz, care îi vine ca turnat, în timp ce în cealaltă imagine blonda poartă un costum de baie de culoare albă, care îi scoate în evidență trupul bronzat.

Diana Munteanu, seducătoare la plajă. A atras imediat atenția internauților

Fotografiile vedetei au atrs imediat atenția internauților, care s-au găbit să-i trimită tot felul de mesaje Dianei Munteanu.

”Ești frumoasă”, ”Tot senzuală”, ”Ești seducătoare și sexy”, ”Perfect”, ”Arăți fantastic”, ”Preferata mea”, ”Superbă”, ”Ești în visurile mele”, ”Nimic mai frumos”, ”Ești o frumoasă”, ”Ce frumoasă ești”, ”Ce bine arăți”, ”Minunat”, ”Ești atât de frumoasă și de minunată”, a fost lăudată Diana Munteanu.

Diana Munteanu are un băiat

Diana Munteanu s-a născut în Brașov pe data de 15 decembrie 1978. Vedeta a terminat studiile unui liceu sportiv și a făcut 8 ani de atletism. În copilărie, Diana a studiat la Școala de Muzică, compartimentul pian, timp de 4 ani, după care a absolvit și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. De-a lungul anilor, Diana Munteanu a participat la numeroase emisiuni de televiziune. În plan personal, vedeta a fost căsătorită cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu, în perioada 2007-2014. Din mariajul lor a rezultat un băiat care se numește David. Acesta este pasionat de fotbal încă de mic.

Diana Munteanu a vorbit  într-un interviu despre fiul ei, David. Vedeta a afirmat că puștiul a moștenit talentului tatălui său la fotbal. ”A crescut frumos, e ambiţios, puternic şi ascultator. Sunt o norocoasă… Îi place să fie independent şi eu admir foarte tare asta, întotdeauna l-am ghidat din umbră şi l-am lăsat să acţioneze aşa cum simte. Plus că nu sunt genul de mamă care sufocă, suntem cei mai buni prieteni şi ştie că are sprijinul meu necondiţionat”, a afirmat vedeta.

 

”Nu mă pot pronunţa eu, pentru că nu mă pricep. Lumea spune că-l moşteneşte. Ce pot spune, însă, este faptul că este extrem de ambiţios şi muncitor! Şi îi spun mereu că în fiecare zi trebuie să fie mai bun decât a fost ieri! Şi că, prin muncă şi seriozitate, dacă îşi doreşte cu adevărat, va ajunge acolo unde îşi doreşte!… Da, din fericire, s-a putut antrena. Şi asta a fost aur pentru el! Pentru că ştiu că a fost şi este încă o perioadă dificilă. Şi pentru cei mici, dar şi pentru părinţi. Aşa că a învăţat să preţuiască orice ieşire la antrenament… Sunt destul de conectată la tot ce înseamnă acest fenomen şi asta mai mult pentru că David respiră fotbal. El chiar ştie tot! Şi mi le povesteşte şi mie… aşa că da, pot spune că sunt la curent cumva”, a adăugat Diana Munteanu.

citește și...