FOTO. Diana Munteanu a slăbit exagerat de mult! Cum arată la 41 de ani, în costum de baie

25.07.2020, 16:37
FOTO. Diana Munteanu a slăbit exagerat de mult! Cum arată la 41 de ani, în costum de baie
Diana Munteanu a slăbit exagerat de mult! Cum arată la 41 de ani, în costum de baie

Diana Munteanu a slăbit extrem de mult în ultima perioadă, iar cele mai recente imagini cu ea de pe rețelele de socializare i-au șocat pe fanii săi. Cu toate acestea, fosta prezentatoare tv se simte foarte bine în pielea ei și le-a dat peste nas celor care au criticat-o în repetate rânduri.

Diana Munteanu este acum de nerecunoscut! Fosta soție a lui Claudiu Munteanu a ajuns piele și os, însă nu pare să o deranjeze deloc acest lucru. Vedeta, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că a adoptat un stil de viață mai sănătos, care i-a adus schimbări majore din punct de vedere al aspectului fizic.

Diana Munteanu, criticată că e prea slabă

‘Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata’, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro.

Acum face mai mult sport și este atentă la ce mănâncă. Ea a reușit să își sculpteze corpul total și se mândrește pe Instagram cu noua siluetă.

A publicat mai multe imagini în costum de baie

Chiar dacă a slăbit enorm, fosta prezentatoare tv a mărturisit că se simte mai bine ca niciodată, deși sunt mulți cei care i-au transmis că s-a transformat radical. Recent, Diana Munteanu a publicat pe Instagram mai multe imagini cu ea în costum de baie, iar mesajele răutăcioase nu au lipsit.

‘Cred că ai trecut în extrema cealaltă ,însă dacă tu ești bine așa e tot ce contează până la urmă’, „Ce-ai făcut, măi fată, de-ai slăbit așa? Ești de nerecunoscut!’, Doamne fetită! Pune mana și manâncă’, Draga mea, este excelent să fii slabă! Dar nu să-ți iasă oasele prin piele! Ți-ai modificat și trăsăturile feței ..nu mai ești tu!. ‘Diana, scuză-mă asta e anorexie, nici frumusețe, nici nimic! Doar anorexică!’, au fost o parte dintre mesajele fanilor virtuali.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

? __________________________ @calzedoniaromania

O postare distribuită de DIANA MUNTEANU ♡ (@officialdianamunteanu) pe

citește și...