Diana Munteanu nu poate rezista în fața plăcerilor vinovate ale vieții! 

01.11.2019, 18:14
Diana Munteanu nu poate rezista în fața plăcerilor vinovate ale vieții! 
Diana Munteanu nu poate rezista în fața plăcerilor vinovate ale vieții!

Diana Munteanu nu poate rezista în fața plăcerilor vinovate ale vieții. Fosta soție a fotbalistului Claudiu Niculescu a fost surprinsă recent în parc, alături de o prietenă. 

Fosta prezentatoare TV a rămas fără emisiune încă din primăvară, însă își vede liniștită de viață și poate fi văzută deseori la evenimente publice. 

Blondina a fost fotografiată recent de paparazzii noștri alături de o prietenă. Pentru că afară era destul de cald, cele două au ales să profite de temperaturile plăcute și să iasă în parc. 

Diana Munteanu nu poate rezista în fața plăcerilor vinovate ale vieții

Anul trecut, Diana a mărturisit că, la fel ca orice om, are plăceri vinovate. Deși atentă la stilul de viață și la alimentație, blondina nu se poate abține atunci când vine vorba despre înghețată. 

„Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. Nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult pește, foarte multe salate, fructe și legume în toate formele lor, fructe. Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata. Singurul desert la care nu pot renunța este înghețata”, spunea fosta prezentatoare TV.  

Astfel, odată ajunsă în parc, Diana și-a cumpărat o înghețată cu ciocolată albă, pe care a savurat-o în timp ce stătea de vorbă cu amica ei, pe aleile parcului. Cu toate că nu se poate abține de la acest desert, fosta soție a lui Claudiu Niculescu are o siluetă de invidiat, pe care a pus-o în valoare cu o pereche de pantaloni scurți care îi etalau și bronzul perfect. 

citește și...