FOTO / Diana Dumitrescu, la 37 de ani. ”Uneori mă iubesc nespus, alteori deloc”

19.04.2021, 09:52
FOTO / Diana Dumitrescu, la 37 de ani. ”Uneori mă iubesc nespus, alteori deloc”
FOTO / Diana Dumitrescu, la 37 de ani. ”Uneori mă iubesc nespus, alteori deloc”

Actrița Diana Dumitrescu a vorbit despre felul în care se simte la 37 de ani.

Diana Dumitrescu a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în caare apare fără niciun filtru. Cu această ocazie, vedeta a explicat și cum se simte la vârsta de 37 de ani. ”Fara filtru, fara editare, machiata, ridata… 37 de ani! Asta e realitatea mea! Uneori ma iubesc nespus, alteori deloc! Dar realitatea este, ca oricat am incerca sa ne agatam de tinerete, odata cu varsta ea dispare oricum, din privire! ❤️ Tanar sau nu, iubeste-te si asa il vei putea iubi cu adevarat si pe cel de langa tine!”, a scris Diana Dumitrescu pe o rețea de socializare.

Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

 

Mărturisirile Dianei Dumitrescu: ”Eram nefericită, eram într-un soi de depresie”

De curând, Diana Dumitrescu s-a confesat la emisiunea pe care Mădălin Ionescu o are la Metropola TV. Aceasta și-a amintit de perioada în care era căsătorită cu Ducu Ion. ”Relația s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viața cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeași casă, fiecare avea viața lui, eu ieșeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini. Pur si simplu eu cred că relația noastră a funcționat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupați, aveam chestii în comun”, a spus Diana Dumitrescu, citată de libertatea.ro.

”În momentul în care eu nu am mai lucrat și el lucra mai puțin și am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul și nu ne cunoaștem. Eu îmi doream ceva de la viață, el își dorea altceva. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate. Am fost foarte îndrăgostiți unul de celălalt, pur și simplu lucrurile s-au schimbat. Era și faptul că eu îmi doream să rămân însărcinată și nu puteam…Lucrurile s-au rupt între noi”, a mai declarat vedeta.

”Eu nu eram fericită. Mama m-a întrebat când i-am spus că mă gândesc să divorțez dacă el mă bate, mă înjură, mă înșală. Dacă le pui pe listă eu aveam un soț care mă iubea, aveam un job de vis, eu eram supercunoscută, făceam bani, dar nu eram fericită. Nici acum nu îmi explic”, a încheiat actrița.

citește și...