FOTO / Diana Bulimar, topless. Apariție incendiară a fostei gimnaste

10.11.2020, 08:40
FOTO / Diana Bulimar, topless. Apariție incendiară a fostei gimnaste
FOTO / Diana Bulimar, topless. Apariție incendiară a fostei gimnaste

Fosta gimnastă Diana Bulimar s-a lăsat fotografiată topless. Așa apare sportiva într-o fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare.

Diana Bulimar a încins atmosfera pe internet. Fosta gimnastă de performanță a pozat topless. În imaginea respectivă, Diana Bulimar poartă doar o pereche de blugi, în timp ce în partea de sus este complet dezbrăcată. Sportiva a avut însă grijă să își acopere bustul astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât at fi dorit.

Blue baby? In urmatoarea saptamana pe profilul meu se vor afisa astfel de poze, cat mai raw, cat mai simple, cat mai eu.
As vrea cu fiecare postare, in ordire cronologica sa creez o poveste, a mea si sa vorbim ceva mai mult atat despre bullying-ul fizic cat si cel psihic, venind atat din partea social media-ului dar si din asteptarile noastre de la noi din cauza standardelor societatii”, a menționat Diana Bulimar în dreptul imaginii.

Diana Bulimar a început gimnastica de mică

Diana Bulimar a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, dar a decis să se retragă în 2016, din cauza mai multor accidentări.

”Am început gimnastica pe la trei ani și jumătate, patru. Am fost un copil foarte activ și atunci părinții au zis du-te”, a spus ea la o emisiune de televiziune.

”În momentul în care urci pe podium și îți mai cântă și imnul este ceva de vis. Nu pot să exprim în cuvinte. Este doar un sentiment pe care îl simți doar tu”, a adăugat fosta gimnastă.

 

citește și...