FOTO / Carmen Grebenișan, topless. A pozat provocator în camera de hotel

26.10.2020, 11:59
FOTO / Carmen Grebenișan, topless. A pozat provocator în camera de hotel
FOTO / Carmen Grebenișan, topless. A pozat provocator în camera de hotel

Carmen Grebenișan a pozat provocator într-o cameră de Hotel. Aceasta s-a lăsat fotografiată topless.

Carmen Grebenișan a postat, pe pagina sa de pe o rețea de sociașlizare, mai multe fotografii alb-negru. Imaginile o prezintă pe vloggeriță în ipostaze pline de senzualitate. Aceasta a pozat topless, având grijă să-și acopere bustul cu mâinile, astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

Fotografiile cu Carmen Grebenișan topless au adunat o mulțime de aprecieri din partea celor care o urmăresc pe aceasta în mediul online.

Ce dezvăluiri a făcut Carmen Grebenișan despre viața sa sentimentală

Carmen Grebenișan a participat la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1, iar după ce a revenit în țară de la concurs a rămas fără iubit. De ceva vreme, vloggerița trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre fostul ei partener de viață, dar și despre actualul iubit a vorbit Carmen Grebenișan într-un interviu pentru revista Viva.

”Eram bine, dar destul de distanți. Probabil s-au răcit lucrurile între noi în momentul în care el a fost plecat un an din țară, în Canada, timp în care nu ne-am văzut mai mult de trei ori”, a spus Carmen Grebenișan despre fostul ei iubit, cu care a avut o relație de trei ani.

Vedeta a explicat și cum l-a cunoscut pe actualul ei partener și cum este viața sa în prezent. ”Bărbatul acesta a apărut în viața mea cu trei ani în urmă, însă noi am fost doar amici până când m-am deschis în alt fel în fața lui, și el de asemenea. Eu mi-am scos total din vocabular acest cuvânt – „judecată”. Nu-l preiau, nu-l absorb, nu mai există pentru mine. Viața mea a început să fie, de ceva vreme, doar ceea ce vreau eu și e trist că, până acum o perioadă, ajungeam să fac ceea ce voiau alții. Sunt cea mai fericită să pot afirma că duc o viață lipsită de prejudecăți și mă bucur intens de fiecare moment al acesteia”, a afirmat ea.

citește și...