FOTO / Delia, apariție incitantă în costum de baie. Fanii au fost în extaz când au văzut-o!

08.06.2022, 10:47
FOTO / Delia, apariție incitantă în costum de baie. Fanii au fost în extaz când au văzut-o!
FOTO / Delia, apariție în costum de baie. Fanii au fost în extaz când au văzut-o!

Cântăreața Delia, în vârstă de 40 de ani, și-a surprins admiratorii din mediul on line cu mai multe fotografii în care apare în ipostaze sexy, în timp ce sare la trambulină în costum de baie. Internauții au fost extrem de încântați să o vadă pe artista lorr preferată astfel și s-au grăbit să îi dea tot felul de mesaje.

Delia s-a lăsat fotografiată în timp ce sărea pe trambulină, în costum de baie.

Imaginile postate de cântăreață pe contul său de pe o rețea de socializare au făcut furori în rândul intenauților, cu atât mai mult cu cât vedeta postează rar astfel de fotografii.

Delia, apariție incitantă în costum de baie. A primit mesaje peste mesaje

Delia a primit numeroase mesaje de la intenauți după ce a publicat imaginile cu ea sărind pe trambulină în costum de baie.

”Să știi că ne place”, ”Bomba Delia”, ”Mamă, ce mișto!”, ”Super! Uite așa scoatem copii din noi!”, ”Wow”, ”Mămică, tu nu te mai faci bine! Dar nici nu trebuie, că ție, așa îți stă bine!”, ”Daca o fi sa ma reincarnez, trambulina vreau sa fiu”, ”Odată supraimbracata, de abia se vede dintre rufe, odată superdezbracata, dar arata splendid. O fata frumoasa, plina de viata. Și ce-i mai important plina de talent. WOW!”, ”La ataaaac …. Toata lumea pe zoom”, ”In sfârșit o ținută frumoasaaaaaa”, ”Cât esti de bună”, ”Felicitari pentru tot! Ești frumoasă, arăți trăsnet și ești o mare artista!”, ”Superbă ca de obicei dar și sarită”, ”Super corp”, i-au transmis Deliei cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

 

Delia a dat detalii într-un interviu despre partenerul ei de viață. „E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția… eu să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva, că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor-ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să fac”, a afirmat ea.

„Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere. Suntem o familie și de aici… ”, a completat vedeta.

citește și...