FOTO / Daniela Crudu, în lenjerie intimă minusculă! Lumea s-a grăbit să-i transmită tot felul de mesaje

15.10.2020, 14:38
FOTO / Daniela Crudu, în lenjerie intimă minusculă! Lumea s-a grăbit să-i transmită tot felul de mesaje
FOTO / Daniela Crudu, în lenjerie intimă minusculă! Lumea s-a grăbit să-i transmită tot felul de mesaje

Daniela Crudu a înfierbântat imaginația celor care o urmăresc pe rețelele de socializare după ce a postat două fotografii în care apare îmbrăcată în lenjerie intimă minusculă.

Daniela Crudu este foarte conștientă de atuurile fizice pe care le are, astfel că mizează pentru a atrage atenția, ori de câte ori are oxcazia. Zilele acestea, năbădăioasa brunetă a postat în mediul online două fotografii în care apare îmbrăcată în lenjerie intimă minusculă, etalându-și cu mândrie formele.

Reacțiile celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare nu au întârziat săț apară. Unii au lăudat-o pe Daniela Crudu pentru felul în care arată, alții dimpotrivă.

”Ești bună, da”, ”Frumos sutien”, ”Ești foarte obraznică”, ”Ești bună rău”, ”Fierbinte”, ”Ori chiloții sunt prea mici, ori…”, ”Frumusețe de femeie ce ești”, ”Off, Danielo!”, ”Te-ai mutilat soro la față. Ferească Dumnezeu! Mai uită-te în oglindă. Nu-ți mai face operații estetice! Ești distrusă la față”, ”Te-ai desfigurat de tot, mândro!”, ”Ești prea mișto”, ”Talent!!!”, ”Esti minunată”, i-au transmis internauții Danielei Crudu.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul acestui an, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

citește și...