FOTO / Daniela Crudu, fără pic de machiaj. Toată lumea a fost surprinsă de cum arată!

01.09.2020, 12:01
FOTO / Daniela Crudu, fără pic de machiaj. Toată lumea a fost surprinsă de cum arată!
Daniela Crudu, fără pic de machiaj. Toată lumea a fost surprinsă de cum arată!

Daniela Crudu s-a arătat fără strop de machiaj în fața admiratorilor săi din online. Toată lumea a fost surprinsă de cum arată focoasa brunetă naturală.

Daniela Crudu este fana operațiilor estetice și a retușurilor cu acid hialuronic.  În plus, bruneta este mereu machiată și aranjată. De această dată a reunțat complet la make-up și le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare cum se prezintă atunci când nu are pic de machiaj pe față.


Imediat după postarea Danielei Crudu au apărut și comentariile pe contul său de socializare.

”Super”, ”Arăți foarte bine nemachiată”, ”Minunată”, ”Te-ai maturizat”, ”Cruduța era foarte frumoasă înainte”, ”Cea mai faină”, ”Cât de frumoasă ești naturală”, ”Erai mai frumoasă înainte decât acuma”, ”Ești o frmusețe rară”, ”Superbă”, ”Nu am înțeles implantul ăla din buze”, ”Ești foarte frumoasă”, ”ce fată frumoasă erai. Te-ai transformat într-o nu știu cum să o numesc, dar știi tu mai bine. Nu mai ești tu fata simplă, frumoasă, acum ești ceva fals”, ”Nu a mai rămas nimic din tine, păcat”, ”Ce frumoasă erai înainte de operații, Cruduțo”, ”Cât de mult te-ai schimbat”, ”Ești tare frumoasă”, i-au scris internauții Danielei Crudu.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”.

citește și...