FOTO. Daniela Crudu, cu sânii pe afară, în cea mai obraznică ținută. Artista a încins imaginația sexului tare

10.03.2022, 22:02

Daniela Crudu,  în vârstă de 31 de ani, are apariții din ce în ce mai senzuale, reușind să se facă remarcată de fiecare dată. Bruneta a îmbrăcat o ținută obraznică, iar sânii i-au ieșit afară din decolteu. Fosta asistentă TV a încins imaginația masculilor.

Daniela Crudu a etalat cel mai obraznic decolteu pe rețelele de socializare, stârnind, cu siguranță, invidie în rândul tuturor femeilor.

Chiar dacă nu este prima oară când Daniela Crudu îmbracă o ținută sexy, acum internauții au rămas cu gura căscată, căci bustul generos al brunetei a ieșit pe afară.

Daniela Crudu, cu sânii pe afară, în cea mai obraznică ținută

Imbrăcată într-o rochită decupată, bruneta, conștientă de atuurile sale fizice, și-a adus în prim-plan sânii voluptoși și a reușit din nou să sucească mintea masculilor.

 

Daniela Crudu a recunoscut, în emisiunea lui Dan Capatos, că și-a schimbat implanturile.

Cât cântăresc sânii Danielei Crudu

Fosta asistentă Tv și-a schimbat silicoanele cu altele mult mai mari, de 1 litru.

„Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a explicat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

Anul trecut, Daniela Crudu și-a făcut o operație de liposcuție, mărturisind că a fost singură soluție, pentru  că nu a reușit în niciun fel să scape de grăsimea de la coapse.
Bruneta a recunoscut că și-a făcut 5 operații, dintre care 3 la sâni, însă a avut și mai multe intervenții ușoare, injectări cu botox, acid hialuronic.
Recent, Daniela Crudu a fost extrem de deranjată de comentariile lui Nea Mărin și a făcut o criză de nervi. Coregraful a fost impresionat de aspectul fizic din adolescență al Danielei Crudu, subliniind că frumusețea naturală o avantaja mai bine.
citește și...