FOTO / Dana Săvuică, pictorial a la Marilyn Monroe pe plajă. A primit laude, dar și multe critici

06.08.2020, 11:20
FOTO / Dana Săvuică, pictorial a la Marilyn Monroe pe plajă. A primit laude, dar și multe critici
FOTO / Dana Săvuică, pictorial a la Marilyn Monroe pe plajă. A primit laude, dar și multe critici

Dana Săvuică, în vârstă de 50 de ani, a realizat un pictorual pe plajă, tribut pentru marea vedetă internațională Marilyn Monroe.

Dana Săvuică, prima vedetă din România care a pozat pentru revista ”Playboy”, a pozat în costum de baie pe plajă la Corbu. Despre pictorialul respectiv, blonda spune că este un tibut adus celei care a fost Marilyn Monroe.

”Au trecut 58 de ani de la dispariția uneia dintre cele mai frumoase, carismatice și talentate femei și actrițe, Marilyn Monroe. Un tribut adus ei este această joacă a mea pe plaja Corbu, purtând un costum în stilul anilor ‘60. Am încercat să redau starea de fericire pe care o regăsiți în celebrele instantanee realizate de fotograful Sam Shaw în anul 1957 cu Marilyn pe plaja Amagansett Beach. Ce ziceți, am reușit?”, a spus Dana Săvuică.

Ipostazele în care s-a fotografiat Dana Săvuică au stârnit vii comentarii în mediul online. Unii au lăudat-o pe vedetă, alții au criticat-o.

”Departe… zâmbet, corp, atitudine, stil! Nu o poate imita nimeni”, ”Ești frumoasă și deșteaptă”, ”Ești foarte frumoasă, dar costumul de baie cu acei chiloți antici strică”, ”Costumul de baie nu vă avantajează”, ”Frumoasă doamnă, dar departe de formele lui M.M.”, ”Nici pe departe, tot Dana rămâi”!, ”Ești superbă”, ”Ce să reușiți? Să cădeți iar în derizoriu? Fac pariu că doamna despre care vorbiți dacă ajungea la vârsta dumneavoastră ar fi fost plină de decență și bun gust”, au comentat internauții.

A divorțat după 26 de ani de mariaj

Dana Săvuică a divorțat după 26 de ani de căsnicie. Vedeta a format o familie alături de Răzvan Stanciu, însă mariajuil lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Despre mariajul său și despre divorț a făcut blonda declarații într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

”Eu am vrut să divorţez. Eu sunt Vărsător, sunt foarte loială şi ţin cu dinţii de ideea de-a face totul ca să fie bine, mai ales pentru cei din jurul meu. Am multă răbdare, dar în momentul în care văd că toate uşile mi se închid sau că nu mai există nicio soluţie, tai răul de la rădăcină şi plec”, a afirmat vedeta.

Ea a vorbit și despre o eventuală nouă căsnicie.

”Eu nu mai cred în căsnicie, pentru că mi s-a întâmplat să văd că, după atâţia ani de mariaj, ajungi inevitabil într-un punct mort. Şi asta poate şi pentru că societatea, problemele, grijile cotidiene (de genul rate la casă, la maşină, serviciul, lipsa serviciului) lucrează la a-ţi distruge căsnicia. Şi dacă nu ştii să găseşti soluţii care să contracareze aceste lovituri, drumurile se despart. La un moment dat, e ca şi cum ai trăi cu un străin în casă şi nu mai vezi nimic frumos la el, îi vezi doar defectele”, adăuga Dana Săvuică.

citește și...