FOTO / Cum se menține în formă Barbara Isasi, solista trupei Mandinga. Artista are o siluetă ireproșabilă!

07.02.2022, 16:35
FOTO / Cum se menține în formă Barbara Isasi, solista trupei Mandinga. Artista are o siluetă ireproșabilă!
FOTO / Cum se menține în formă Barbara Isasi, solista trupei Mandinga. Artista are o siluetă ireproșabilă!

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, este o prezență extrem de senzuală pe scena artistică din România. Artista de origine spaniolă are o siluetă fără reproș și arată foarte bine, indiferent de ținutele pe care le adoptă. Cântăreața a explicat, la un post de televizune, ce face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Barbara Isasi este o femeie foarte frumoasă, care atrage imediat privirile.

Solista trupei Mandinga afișează o siluetă trasă prin inel. Vedeta a explicat, la emisiunea ”Showbiz report”, de la Antena Stars, cum se întrețne.

Cum se menține în formă Barbara Isasi, solista trupei Mandinga. ”Dimineața, de obicei, fac exerciții, sport”

„În ultima vreme am început să meditez. Dimineața, de obicei, fac exerciții, sport. Nu contează dacă sunt cardio sau tonifiere. Acum m-am obișnuit să fac și meditație înainte. Trebuie să canalizăm toate energiile și e cel mai bun momentul pentru mine de dimineața”, a declarat Barbara Isasi, potrivit spynews.ro.

„Îmi place mult să dansez. TikTok-ul este noul cardio pentru mine. Iubesc foarte mult. Iubirea mă ține așa fericită. Eu sunt cu Alex, cu iubitul meu, de cinci ani aproape. Nu avem planuri de nuntă, noi stăm foarte bine împreună. Noi suntem deja căsătoriți, în suflet”, a mai spus cântăreața.

Cum a ajuns Barbara Isasi în România

Barbara Isasi este astăzi cunoscută publicului din țara noastră drept solista trupei Mandinga. Artista s-a născut în Spania și, într-un interviu pe care l-a acordat revistei Taifasuri, a povestit cum a ajuns în România.

”Povestea a fost cât se poate de palpitantă! Eu am o foarte bună prietenă româncă, Denisa, pe care am cunoscut-o la Madrid cu mulţi ani în urmă, şi părinţii ei erau prieteni cu fostul meu manager. Ei ştiau că am participat la show-ul de televiziune „Vocea Spaniei” şi de atunci prietena mea a spus: „Hai să vă fac cunoştinţă, că poate iese ceva frumos, o colabo- rare fructuoasă!”. Şi aşa a ieşit. Era în perioada când cei din trupa Mandinga îşi căutau solistă nouă. A fost un mic casting, am venit în România să cunosc trupa, pe cei cinci băieţi. Nu mai fusesem niciodată aici, ştiam câte ceva despre ţară de la prietena mea, a fost foarte frumos. Ne-am înţeles super, eu şi băieţii din trupă, am avut o bună conexiune, ceea ce a fost foarte important, iar decizia de a pleca de acasă şi de a mă muta într-o ţară cu totul diferită, în care se vorbeşte altă limbă, unde nu cunoşteam pe nimeni, a fost cea mai importantă din viaţa mea! Dintotdeauna am trăit cu părinţii mei în Madrid şi dintr-o dată i-am părăsit definitiv. Am ieşit afară din casă şi din ţară şi nu am regretat nicio clipă acea hotărâre crucială”, a detaliat artista.

citește și...