FOTO / Cum se menține în formă Alina Pușcaș. ”Singurul lucru de care îmi este frică este să nu ajung într-o monotonie, să fac o pauză și să nu mai fac sport”

01.06.2022, 10:45
FOTO / Cum se menține în formă Alina Pușcaș. ”Singurul lucru de care îmi este frică este să nu ajung într-o monotonie, să fac o pauză și să nu mai fac sport”
FOTO / Cum se menține în formă Alina Pușcaș. ”Singurul lucru de care îmi este frică este să nu ajung într-o monotonie, să fac o pauză și să nu mai fac sport”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușc aș, în vârstă de 36 de ani, a explicat care este rutina sa de zi cu zi pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. vedeta arată foarte bine și are un trup tras prin inel. ”Singurul lucru de care îmi este frică este să nu ajung într-o monotonie, să fac o pauză și să nu mai fac sport”, a aadirmat Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș este una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micile ecrane.

Prezentatoarea emisiunii”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, impresionează cu fiecare apariție a ei. Arată foarte bine și are un trup cu forme foarte frrumoase și armonioase. Vedeta a explicat, pentru tvmania.ro, cum reușește să se mențină în formă.

Cum se menține în formă Alina Pușcaș. ”Fac sport în fiecare zi, minimum o oră”

”În formă maximă nu știu dacă sunt neapărat, pentru că tot timpul există loc de mai bine. Fac sport în fiecare zi, minimum o oră, iar după antrenamentul de dans sau sală, fac întotdeauna stretching. Legat de partea cu mâncarea, acum mănânc jumătate din cantitatea pe care o mâncăm în urmă cu un an, pentru că mi-am dat seama de faptul că corpul meu are nevoie de mult mai puțină mâncare, așa că acesta este ritmul la care mă mențin”, a spus Alșina Pușcaș.

”Singurul lucru de care îmi este frică este să nu ajung într-o monotonie, să fac o pauză și să nu mai fac sport. Fiind însărcinată de 3 ori, am făcut o pauză de 5 ani de la sport și s-a simțit acest lucru, acum un an când m-am reapucat. Trebuie să găsim cu toții acea motivație pentru a face sportul zilnic și pentru a-l integra în stilul nostru de viață. Am văzut că în Occident acest lucru este posibil. Îi admir pe cei de vârsta a treia, pe care îi urmăresc și îi văd în online, că indiferent de vârstă fac sport ”, a completat aceasta.

Alina Pușcaș este căsătorită și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris. Vedeta a trecut prin momente dificile în urrmă cu doi ani. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie a anului 2020. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș le-a povestit fanilor săi din mediul online cum a început relația sa cu cel c are i-a devenit soț, medicul stomatolog  Mihai Stoenescu. Vedeta a povestit că l-a cunoscut pe partenerul ei de viață chiar la cabinetul stomatologic. „Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează … nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”, a detaliat Alina Pușcaș.

citește și...