FOTO / Cum se întreține Amna. ”Ăsta e secretul tinereții”

28.11.2022, 11:10
FOTO / Cum se întreține Amna. ”Ăsta e secretul tinereții”
Cum se întreține Amna

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Mușat,  este într-o ormă fzică extraordnar de bună. Artista a explcat, la o emisiune de la postul de televziune Pro TV, ce face pentru a se întreține. ”Ăsta e secretul tinereții: să faci sport! Mă duc și la pilates, și la zumba”, a declarat cântăreața în vârstă de 38 de ani.

Amna a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

Cântăreața a explicat, printre altele, cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună.

Cum se întreține Amna. ”Sunt obsedată de chestia asta și îmi dă mult energie și îmi schimbă starea de spirit”

“Am înflorit! Sunt fericită! Cred că asta fac și nu sunt stresată decât de chestii care țin de muncă și cred că asta se întâmplă cu femeile care sunt liniște și își cresc copiii în liniște. Repet, înfloresc!”, a explicat Amna.

“Fac și sport, cam de 4 ori pe săptămână. Nu pentru că trebuie, ci pentru că îmi place. Sunt obsedată de chestia asta și îmi dă mult energie și îmi schimbă starea de spirit. Asta e secretul tinereții: să faci sport! Mă duc și la pilates, și la zumba. Am grijă la ce mănânc!”, a adăugat artista.

Amna a fost căsătorită și are un băiat

Amna a divorțat de tatăl fiului său după nouă ani de căsnicie. În anul 2019, la finalul lunii iulie, solista a anunțat pe Facebook că s-a despărțit de Cristi Mușat. Prezentă la emisiunea online „Detectorul de minciuni”, Amna a vobit despre separarea de cel care i-a fost partener de viață. De asemenea, artista a explicat și care este relația dintre fiul ei, David, și tatăl său.

Amna a fost întrebată dacă motivul divorțului a fost infidelitatea. „Nu, cred că a fost… Nu știu, de fapt. Habar nu am. Supoziții au fost de ambele părți, dar eu cred că cel mai mult a fost orgoliul. Și la mine, și la el. Suntem foarte orgolioși. Fiecare are părerea lui. (…) Cu siguranță, m-am schimbat foarte mult. Vorbesc despre mine, că nu sunt în măsură să vorbesc despre el. Cu siguranță, eu m-am schimbat foarte mult și cred că n-aș mai suna acum persoană cu care sunt. Cred că s-ar ruga în genunchi să îl caut. Mă refer la omul cu care aș fi. (…) Eram non-stop împreună. Nu aveam de ce să îl caut. Lucram împreună, făceam totul împreună. Nu aș mai face asta în viața vieților mele! Niciodată. Cred că meseria noastră e meseria noastră și trebuie să fie a noastră, aici, cum se desfășoară ea și când ajungi acasă, lui trebuie să îi fie dor de tine”, a explicat Amna, potrivit tvmania.ro.

Despre relația dintre băiețelul ei și tatăl său, artista a declarat: „Sunt normali. Au o relație normală. Am încercat să păstrăm legătura cu toții și să fim bine cât se poate de bine. M-am căsătorit din iubire și am pornit de jos cu persoana cu care eram și dacă atunci nu a funcționat, ce să funcționeze la vârsta asta?”.

citește și...