Adevăratul motiv pentru care Amna a divorțat. ”Era o iubire imposibilă”

13.12.2021, 15:51
Adevăratul motiv pentru care Amna a divorțat. ”Era o iubire imposibilă”
Adevăratul motiv pentru care Amna a divorțat. ”Era o iubire imposibilă”

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Mușat, a dat detalii din viața sa personală la o emisiune online. Artista, în vârstă de 37 de ani,  a vorbit despre fostul său soț, bărbatul împreună cu care are un băiețel.  Amna a explicat și care au fost motivele care au dus la separarea lor. ”Era o iubire imposibilă”, a spus vedeta.

Amna a fost invitată la podcastul realizat de Roxana Nemeș – ”Roxana te dezbracă de secrete”.  Aceasta a vorbit despre fostul său soț.

Cântăreața Amna a explicat în ce relații a rămas cu fostul său partener de viață, împreună cu care are un băiețel. Amna a divorțat de tatăl fiului său după nouă ani de căsnicie. În anul 2019, la finalul lunii iulie, solista a anunțat pe Facebook că s-a despărțit de Cristi Mușat.

Adevăratul motiv pentru care Amna a divorțat. ”Nu am mai putut să comunicăm din cauza stresului, a oboselii”

“Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și a xperienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală”, a deckarat Amna, potrivit wowbiz.ro.

“Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii. Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam, pur și simplu nu am mai putut să comunicăm din cauza stresului, a oboselii. Fiecare avea frustrările lui și dacă am vreo supărare este faptul că nu am putut să ne înțelegem”, a completat artista.

 

citește și...