FOTO/ Cum s-a fotografiat Elena Gheorghe în baie. Și-a cucerit fanii cu ipostaza în care s-a afișat

28.02.2021, 11:15
FOTO/ Cum s-a fotografiat Elena Gheorghe în baie. Și-a cucerit fanii cu ipostaza în care s-a afișat
FOTO/ Cum s-a fotografiat Elena Gheorghe în baie. Și-a cucerit fanii cu ipostaza în care s-a afișat

Cântăreața Elena Gheorghe s-a fotogerafiat într-o ipostază senzualî în baie. Apariția artistei a fost pe placul fanilor săi.

Elena Gheorghe și-a cucerit admiratorii din online cu cea mai recentă fotografie. În imaginea respectivă, artista apare în baie, în fața oglinzii, îmbrăcată într-o cămașă albă, cu umerii goi. Ipostaza este una plină de senzualitate. ““Esti destul de puternica, destul de desteapta, destul de frumoasa si vei reusi tot ceea ce ti-ai propus!” De vorba cu tipa din oglinda:)”, este mesajul scris de artistă în dreptul fotografiei.

Postarea Elenei Gheorghe a adunat peste 11.000 de aprecieri din partea imnternauților, dar și numeroase comentarii. ”Te ador”, ”Ești super”, ”Superbă”, ”Înger”, i-au transmis fanii binecunoscutei cântărețe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsrezecelea.

Cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene , împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie. În data de 30 iulie 2020, artista a sărbătorit mai multe momente importante din viața sa. A împlinit 35 de ani, 15 ani de relație și nouă ani de la logodna cu cel care i-a devenit partener de viață.

Elena Gheorghe a povestit, într-un interviu, cum a fost cerută în căsătorie de Cornel. „Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături.Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui.Voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul.Când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”, explica vedeta.

citește și...