FOTO. Cum s-a fotografiat Alexia Eram, fiica Andreei Esca! I-a lăsat pe toți mască cu o imagine provocatoare

04.10.2022, 12:22

Alexia Eram, fiica cunoscutei știriste Andreea Esca, știe cum să atragă atenția tuturor! Recent, tânăra a postat o fotografie într-o ipostază incendiară, pe rețelele de socializare. Este pentru prima dată când influencerița apare așa. Iată imaginea controversată! 

Alexia Eram, fără sutien într-o imagine publicată pe Instagram

Alexia Eram este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii său momente bune sau mai puțin bune din viața ei. Pe 1 octombrie, ea a postat o fotografie sexy ce are un mesaj puternic. La începutul lunii a fost Ziua Internațională a luptei împotriva cancerului la sân, iar fiica prezentatoarei tv a vorbit deschis despre acest lucru, fără rețineri.

Alexia Eram s-a lăsat fotografiată fără sutien, pentru a înștiința femeile despre importanța controalelor la sân. În imaginea alb-negru publicată pe contul ei personal de Instagram, fiica Andreei Esca își acoperă bustul cu mâinile, având o atitudine senzuală.

„Când ne gândim la sâni trebuie să fie despre senzualitate, sexualitate, feminitate, dar și despre sănătate. 1 octombrie este ziua Internațională a luptei împotriva cancerului de sân. Iar eu o să le rog pe toate prietenele mele din on și offline să meargă în mod regulat la un control medical al sânilor.”, a scris Alexia Eram pe Instagram.

Cum se descurcă Alexia Eram din punct de vedere financiar

Alexia Eram a vorbit despre banii pe care îi primea de la părinți. În prezent, vedeta se descurcă singură din punct de vedere financiar. Tânăra a mărturisit că părințîi ei nu au fost darnici, ci au fost destul de stricți.

Fiica Andreei Esca a ajuns în punctul în care a reușit să se întrețină singură. De trei ani, vedeta este creator de conținut și are o firmă de consultanță și comunicare.

„Mama, dar niciunul nu a fost atât de darnic. Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți”, a spus ea, într-un interviu mai vechi.

„Cred că se fac aproape trei ani. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power. Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare”, a mai mărturisit Alexia Eram.

citește și...