FOTO / Cum s-a afișat Nicoleta Luciu în fața fanilor săi. Ce look a adoptat diva sexy

23.03.2021, 09:51
FOTO / Cum s-a afișat Nicoleta Luciu în fața fanilor săi. Ce look a adoptat diva sexy
FOTO / Cum s-a afișat Nicoleta Luciu în fața fanilor săi. Ce look a adoptat diva sexy

Nicoleta Luciu a apărut în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare cu un look schimbat față de cum o știu admiratorii săi.

Nicoleta Luciu a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare cu un look diferite față de cel cu care șiu-a obișnuit fanii de-a lungul anilor.

Dacă altădată făcea furori cu aparițiile sale super provocatoare, acum vedeta s-a afișat într-o ținută care o acoperă din cap până-n picioare, un pulover și o pereche de pantaloni care îi ascund formele voluptuoase. În plus, Nicoleta Luciu și-a schiombat și culoaea părului, renunțând la părul negru în favoarea unui șaten.

De ce s-a retras Nicoleta Luciu din lumina reflectoarelor

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apre decât extrem de rar la TV.

Sora sa mai mică, Iuliana Luciu, a explicat care este motivul.

Iuliana Luciu a explicat, la un post de televiziune,  că viața de mămică a patru copii îi ocupă foarte mult timp Nicoletei Luciu, însă și proiectele sunt destul de rare și nu ar avea unde să apară în acest moment.

Nicoleta Luciu, copilărie marcată de comportamentul violent al tatălui ei

Vedeta are o familie fericită acum, însă în copilărie lucrurile nu au stat deloc așa. Nicoleta Luciu provine intr-o familie cu multe probleme, copilăria sa fiind marcată de comportamentul agresiv al tatălui ei, Ion Luciu.

Nicoleta Luciu a povestit despre chinurile pe care le-a îndurat în copilărie.

“Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el”, spunea vedeta într-un interviu.

citește și...