FOTO / Cum mai arată Raluca Lăzăruț. Fosta vedetă de televiziune e superbă!

18.03.2021, 09:53
FOTO / Cum mai arată Raluca Lăzăruț. Fosta vedetă de televiziune e superbă!
FOTO / Cum mai arată Raluca Lăzăruț. Fosta vedetă de televiziune e superbă!

Raluca Lăzăruț arată extraordinar de bine. Fosta prezentatoare de televiziune impresionează cu frumusețea sa.

Raluca Lăzăruț a fost prezentatoare de televiziune în România și a făcut furori cu frumusețea sa. De mai mulți ani, vedeta este stabilită în America. În plan personal, Raluca Lăzăruț formează un cuplu cu Horațiu Boeriu. Aceștia s-au căsătorit în anul 2016, nași fiindu-le Adelina și Cristi Chivu. Anul trecut, Raluca Lăzăruț a devenit mamica unei fetițe care a primit numele Gemma și care este adorabilă.

Raluca Lăzăruț a devenit celebră după ce a participat la emisiunea ”Big Brother” în anul 2003, apoi a prezentat știri la postul de televiziune Kanal D. A fost dintotdeauna o apariție seducătoare, impresionând cu frumusețea sa. La fel este și acum, Raluca Lăzăruț atrăgând toate privirile cu felul în care arată.

Cum îi merge Ralucăi Lăzăruț în America

Într-un interviu pe care l-a acoirdat în urmă cu ceva timp pentru revista Viva, Raluca Lăzăruț vorbea despre viața sa în America. Vedeta locuiește împreună cu familia sa în Chicago.

”Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare. Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale. Cam așa aș traduce eu „țara tuturor posibilităților””, spunea Raluca Lăzăruț.

”Indiferent cum ai privi-o sau cum ai ambala-o, discuția despre nivelul și situația financiară a cuiva e întotdeauna delicată, iar faptul că ajung să descriu sau să dau amănunte despre lifestyle-ul meu mi se pare neelegant total. Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel”, adăuga ea.

citește și...