FOTO / Cum își menține silueta Dana Săvuică. ”Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic”

23.05.2022, 11:50
FOTO / Cum își menține silueta Dana Săvuică. ”Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic”
FOTO / Cum își menține silueta Dana Săvuică. ”Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic”

Fostul model Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, arată foarte bine și este o prezență care nu trec e neobservată, indiferent unde își face apariția. Vedeta a explicat ce anume face pentru a-și menține silueta și a fi într-o formă fizică cât se poarte de bună. ”Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic”, a spus senzuala blondă.

Dana Săvuică este una dintre vedetele autohtone care au reușit dintotdeauna să atragă atenția asupra lor cu felul în care arată.

Fostul model a explicat, pentru revista Viva, ce anume face pentru a-și menține silueta și a se simți cât mai bine la 52 de ani.

Cum își menține silueta Dana Săvuică. ”Înainte, când eram tânără, puteam să mănânc orice la orice oră, că nu se depunea, acum orice aș mânca se depune imediat”

”Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara. Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe”, a explicat Dana Săvuică.

Vedeta a explicat că nu este adepta dietelor drastice și nu a ținut astfel de diete nici în perioada când era model: ”Nu, absolut deloc, aveam arderile foarte bune, eram foarte slabă, aveam maximum 50 kg la 1,75 înălțime și nu am avut niciodată problema asta. Nu neapărat ca să slăbesc, dar trebuie să mă mențin. Înainte, când eram tânără, puteam să mănânc orice la orice oră, că nu se depunea, acum orice aș mânca se depune imediat, dacă nu sunt atentă. S-au inversat lucrurile”.

Ce a declarat Dana Săvuică despre operațiile estetice

În cadrul unui interviu interviu, Dana Săvuică a vorbit despre operațiile estetice, explicând că are o singură intervenție, la nas. ”Singura operaţie pe care o am este cea la nas, pe care am făcut-o când eram model şi tocmai intrasem şi la Televiziunea Română. Şi, pe lângă faptul că aveam o deviaţie de sept, a fost şi o sugestie venită din partea Zinei Dumitrescu şi a realizatorilor TV din perioada aceea, care îşi doreau să am nasul mai estetic. Nu vreau să ajung la operaţii estetice, nu vreau să ajung să-mi transform trăsăturile şi să fiu alta decât sunt. Dar apelez la mici îmbunătăţiri, ca măşti cu acid hialuronic sau cu colagen, îmi fac botox o dată pe an, pentru prevenirea apariţiei ridurilor, mici intervenţii pe care am început să le fac de la 40 şi ceva de ani”, a dezvăluit vedeta.

În ceea ce privește viața sentimentală, Dana Săvuică a format o familie, timp de 26 de ani, alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Cei doi au împreună o fată. De ceva vreme, blonda are un nou partener.

citește și...