FOTO. Cum arată soția lui Denis Ștefan, însărcinată pentru a doua oară! Partenera actorului este o adevărată bombă-sexy

30.06.2021, 11:11
FOTO. Cum arată soția lui Denis Ștefan, însărcinată pentru a doua oară! Partenera actorului este o adevărată bombă-sexy
Cum arată soția lui Denis Ștefan, însărcinată pentru a doua oară! Partenera actorului este o adevărată bombă-sexy

Actorul de telenovele, Denis Ștefan, este în culmea fericirii! Soția lui, Cristina, este însărcinată pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, Delia. Denis și Cristina, fosta bebelușa de la Cronica Cârcotașilor, sunt căsătoriți din 2013. 

Denis Ștefan, în vârstă de 43 de ani, a fost întotdeauna discret atunci când a venit vorba de viața personală, însă soția lui este destul de familiarizată cu rețelele de socializare, acolo unde postează de zor.

Cristina Ștefan, siluetă de invidiat în sarcină

Bruneta a intrat în ultimul trimestru de sarcină, dar nici nu zici că este însărcinată. Cristina Ștefan are în continuare o condiție fizică foarte bună, așa că nu se sfiește să posteze imagini cu ea dintre cele mai sexy.

‘Am fost dintotdeauna atât de slabă. Hai să zic că în 2016 sau 2017 ajunsesem să am vreo 60 de kg. Pur și simplu. Eu pornind de la 55. Maxim am avut 64 de kg înainte să nasc. Nu am ținut niciodată diete. Toată lumea mă întreabă și probabil este uimită cum de mănânc de toate. Pozele și tot ce vedeți la mine sunt reale. Nu merg la sală. Dar când am chef îmi pun un tutorial pe YouTube și fac mișcare’, dezvăluia soția lui Denis Ștefan.

Recent, aceasta și-a încântat fanii cu o poză în care apare doar în costum de baie, lăsându-și burtica de gravidă la vedere. Internauții au felicitat-o pentru felul în care arată, deși mai are puțin și naște.

Denis Ștefan a mai fost căsătorit

citește și...