Actorul Denis Ștefan va fi tată pentru a doua oară. Anunțul făcut de artist

05.04.2021, 10:55
Actorul Denis Ștefan va fi tată pentru a doua oară. Anunțul făcut de artist
Actorul Denis Ștefan va fi tată pentru a doua oară. Anunțul făcut de artist

Actorul Denis Ștefan este în culmea fericirii. Acesta va fi tătic pentru a doua oară.

Actorul Denis Ștefan este căsătorit cu Cristina Ștefan, împreună cu care are o fetiță, Delia. Artistul urmează să devină tătic pentru a doua oară.

Denis Ștefan și partenera sa de viață au împărtășit vestea cea mare cu fanii lor din mediul online.

Actorul Denis Ștefan va fi tată pentru a doua oară. ”Bucurie nemărginită în familia noastră”

”Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a doua oară!”, a scris Denis Ștefan în mediul online, acolo unde a dat publicitățiki și o fotografie în care se vede burtica de gravidă a Cristinei, partenera sa de viață.

De când a învățat să călărească pentru filmările serialului ”Inimă de țigan”, din distribuția căruia a făcut parte, Denis Ștefan a îndrăgit echitația. În prezent, pe lângă actorie, el este dresor de cai, predă lecții de echitație şi salvează caii care sunt în pericol.

Actorul Denis Ștefan a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în toamna anului trecut. Artistul a mărturisit la o emisiune TV că nu știe de unde s-a infectat. „E foarte greu de spus pentru că în momentul ăsta cred că sunt atâtea persoane infectate și asimptomatice încât poți să-l iei de oriunde”, a spus actorul la acea vreme. „Mi-e greu să spun de unde l-am luat. Prietenii meu sunt ok. (…) Nu sunt nici în tabăra în care se spune să vă îmbrățișați pe stradă fără mască, nici în cea în care dăm cu spray și pe chipsuri să le dezinfectăm. Am fost precauți, am respectat [regulile], dar nici n-am intrat în panica aceea care zic eu că nici nu este bună. (…) Cred că ar trebui abordată chestiunea pe la mijloc”, a adăugat el.

 

citește și...