FOTO. Cum arată Simona Pătruleasa la 47 de ani. Ce cadou a primit prezentatoarea TV de la soț

19.11.2021, 19:46

Simona Pătruleasa a împlinit pe 17 noiembrie, vârsta de 47 de ani. Știrista a primit felicitări din partea familiei, prietenilor și colegilor. Vedeta TV a mărturisit că nu simte trecerea anilor, iar condiția sa fizică poate confirma acest lucru. Vedeta Kanal D și soțul ei, Sabin Ivanof, formează un cuplu de nu mai puțin de 15 ani.

Vedeta Kanal D a avut parte de numeroase surprize din partea celor dragi, dar cea mai emoționantă a fost din partea fratelui, stabilit în străinătate.

Prezentatoarea TV a fost invitată în emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D. Aceasta a izbucnit în lacrimi când l-a auzit pe fratele ei, la telefon. Vedeta și-a ținut familia departe de ochii presei, de-a lungul timpului.

Simona Pătruleasa a izbucnit în lacrimi

”Vai, nu, nu, nu! Nu pot să cred că l-ați convins pe Adi să vorbească! Nu, deci, m-ați făcut să plâng acum. Mi se pare incredibil, îmi trebuie un șervețel. Sper să nu plângă și mama, care se uită la noi.”, a spus simona Pătruleasa, emoționată.

Simona Pătruleasa este căsătorită cu omul de afaceri Sabin Ivanof și are o fiică de 10 ani, pe nume Ingrid Maria Lucia.

Sotul ei a fost printre primele persoane care i-a oferit un cadou.

”Sabin nu mi-a făcut un cadou dimineață, la prima oră, pentru că mi-a făcut aseară. Este mai rău ca un copil. A venit și mi-a adus trandafiri. În fiecare an, de ani de zile, așa îmi aduce. Mi-a adus 47 de trandafiri.”, a spus Simona.

Care este secretul siluetei la 47 de ani

Invitată în podcast-ul ”Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, Simona a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

”Fac sport cam 45 de minute în fiecare zi, gantere, abdomene. În perioada pandemiei nu m-am îngrășat, dimpotrivă, am slăbit. Apoi am mai pus câteva kilograme, dar imediat am încercat să reglez situația din alimentație. Nu mai mănânc dulciuri o lună de zile și fac mișcare, beau multă apă”, a explicat ea.

Vedeta Kanal D a mărturisit că este rezervată când vine vorba de operațiilor estetice.

”N-am fost niciodată împotriva operațiilor estetice și știu persoane care au avut diferite intervenții și au avut rezultate extraordinare. Știu și persoane care și-au făcut rău. De aceea am și o reținere în ceea ce privește intervențiile estetice. Eu am cearcăne, și eu aș putea să îmi fac anumite îmbunătățiri, dar sunt sceptică. Cred că toate lucrurile care vin din afară pot face mai rău decât bine”.

citește și...