FOTO/ Cum arăta Oana Sîrbu în copilărie. Adorabilă de mică!

13.02.2021, 09:33
FOTO/ Cum arăta Oana Sîrbu în copilărie. Adorbailă de mică!

Oana Sîrbu a publicat în mediul online două fotografii în care apare așa cum arăta în copilărie, dar și la vârsta de 22 de ani.

Pe contul său de socializare, Oana Sîrbu, în vârstă de 52 de ani, a dat publicității două fotografii de colecție. Imaginile respective o înfățișează pe artistă așa cum arăta ea la șapte ani, dar și la 22 de ani.  ”La 7 si la 22”, a notat vedeta în dreptul fotografiilor.

Oana Sârbu era fermecătoare încă din copilărie, după cum se poate observa din fotografiile de colecție postate de artistă și care i-au încântat pe fanii acesteia.

Oana Sîrbu a fost căsătorită cu Virgil Popescu

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu, care a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, a fost căsătorită, în urmă cu ani, cu Virgil Popescu, cel care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează. Oana Sîrbu l-a cunoscut pe Virgil Popescu când avea doar 17 ani. „L-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, si orchestrator, si dirijor. A existat o comunicare intre noi din prima secunda, o comunicare ce exista si acum, dar n-as sti sa spun despre ce e vorba, cred ca are mare legatura cu emotia si cu muzica… A fost o chestie foarte normala, pasii firesti, facuti de doi oameni care se intilnesc si ajung sa se cunoasca, iar marea pasiune comuna a fost pasiunea fata de muzica si felul in care am comunicat emotia acestei muzici. Virgil era un tip mult mai mare decat mine, cu 13 ani, si orele noastre de intalnire erau ca cele dintre o femeie si fratele ei mai mare, sau o femeie si un parinte, sau o femeie si un prieten. Eu in Virgil am gasit toate acestea adunate intr-un om matur“, spunea artista într-un interviu pentru revista Tango.

Oana Sîrbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu în data de 10 iunie 1989, când avea doar 21 de ani. „A fost un act pe care l-am facut cumva la sugestia parintilor, pentru ca nu ar fi fost de acord cu o relatie neoficializata. Noi doi nu am tinut foarte tare sa facem pasul asta“, explica ea.

Despre divorțul din 1993, Oana Sîrbu dezvăluia: „Au aparut, la un moment dat, niste situatii care au scuturat echilibrul pe care ni-l formaseram si-am decis ca cel mai bine este sa ne despartim. El a plecat un an in Japonia si, cand s-a-ntors, am facut pasul legal, dar am continuat sa colaboram, a continuat sa-mi compuna, am facut multe piese impreuna de-atunci si pana acum, si suntem foarte buni prieteni“.