FOTO / Cum arată Miki de la K-pital. A ajuns la 48 de ani

10.09.2021, 10:17
FOTO / Cum arată Miki de la K-pital. A ajuns la 48 de ani
FOTO / Cum arată Miki de la K-pital. A ajuns la 47 de ani

Miki de la K-pital a făcut senzație pe scena muzicală din țara noastră cu ani în urmă. De ceva vreme, vedeta a preferat să stea departe de lumina refklectoarelor, însă nu a renunțat la muzică.

Miki, pe numele său real Mihaela Marinache, a făcut senzație pe piața muzicală din România pe vremea când cânta în trupa K-pital. Frumoasă, talentată și sexy, ea a cucerit admiratorii din țara noastră.

 

În vârstă de 48 de ani, Miki arată la fel de bine ca în perioada în care făcea furori cu K-pital. Singura schimbare este  cea de look. Artista renunțat la părul brunet pentru un look de blondă seducătoare.

Proiectul K-pital i-a adus cele mai frumoase amintiri artitei, dar trupa, care a scos în total cinci albume, a avut o viaţă scurtă, destrămându-se în 2004.

Miki de la K-pital nu a renunțat la muzică

În ultimii ani, Miki a preferat să stea departe de evenimentele mondene și emisiunile de televiziune, însă nu a renunțat la activitatea muzicală.

„Nu mai sunt de mult timp la K-Pital. Aşa m-a cunoscut lumea şi chiar îmi pare foarte bine. Eu sunt Miki, aceeaşi. Mi-am schimbat culoarea părului. Acum am trupă live. (…) am făcut o pauză de la monden. Eu din muzică trăiesc, nu aveam cum să stau deoparte. Am fost la petreceri private, nu am mai ieşit public. Cânt şi cover-uri, şi populară, de toate. Am trupă live”, spunea Miki, ex-K-pital la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.


„Am avut o pauză mondenă, cum ar veni, și de TV. Dar eu activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla. În toată această perioadă am cântat, doar că nu am apărut la televizor. Atâta tot. Mi-a lipsit showbiz-ul”, spunea Miki într-un interviu din urmă cu câțiva ani, la emisiunea moderată de Cătălin Măruță. În plan personal, Miki are o relație de peste 16 ani cu Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei.

 

 

citește și...