FOTO / Cum arată Mellina de la ”Survivor” în viața de zi cu zi. Fosta concurentă a luat în greutate

24.05.2021, 10:21
FOTO / Cum arată Mellina de la ”Survivor” în viața de zi cu zi. Fosta concurentă a luat în greutate
FOTO / Cum arată Mellina de la ”Survivor” în viața de zi cu zi. Fosta concurentă a luat în greutate

Mellina, fostă concurentă la ”Survivor România”, este o tânără care atrage toate privirile cu look-ul ei.

Machiată și aranjată, Mellina, fostă concurentă la show-ul de televiziune ”Survivor România”, arată extraordinar de bine. Dovadă în acest sens stau fotografiile pe care aceasta le postează în mediul online. În ultima vreme, după ce a revennit din Republica Dominicană, Mellina a luat în greutate. Potrivit kanald.ro, de când s-a întors în România, Mellina nu s-a abținut de la mâncare și și-a făcut toate poftele, astfel că a acumulat 10 kilograme.

Mellina a mărturisit că traiul difici din sălbăticie a făcut-o să realizeze cât de important este să aibă familia alături și cât de importantă este hrana. ”De la tot confortul ajungi la zero confort, la baza piramidei efectiv. Din punct de vedere psihologic a fost foarte greu. Nu mai știi cum arată oamenii, nici nu îi mai visezi. Ne era teamă că nu o să avem ce mânca a doua zi. Rewardurile s-au tot mărit pe parcurs. Mi-am dat seama că cel mai important este să petrec timp cu familia. Mi se face pielea de găină și acum”, a declarat Mellina.

Ce spunea Mellina după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”

În urma consiliului care a avut loc în data de 11 aprilie 2021 la ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția este Mellina, din echipa Războinicilor. După ce a aflat că ea este cea care părăsește competiția ”Survivor România”, Mellina a făcut declarații.

Concurenta a afirmat că participarea la concursul din Republica Dominicană a fost pentru ea o adevărată lecție de viață.

„După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevanță ca om. Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumenzeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a declarat Mellina înainte de a părăsi concursul.

 

citește și...