FOTO / Cum arată Majda Aboulumosha în costum de baie. Show la piscină

27.09.2020, 09:46
FOTO / Cum arată Majda Aboulumosha în costum de baie. Show la piscină
FOTO / Cum arată Majda Aboulumosha în costum de baie. Show la piscină

Majda Aboulumosha a atras toate privirile după ce și-a făcut apariția în costum de baie la piscină.

Majda Aboulumosha a adunat o mulțime de aprecieri din partea fanilor săi de pe rețelele de socializare după ce a publicat mai multe fotografii în care apare în timp ce se bălăcește la piscină. Vedeta a atras imediat atenția cu fizicul său, în special cu bustul imresionant pe care îl are.

”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Pur și simplu wow”, au complimentat-o admiratorii pe Majda.

Cine este Majda Aboulumosha

Pe Majda Aboulumosha, telespectatorii o știu de la numeroase show-uri TV la care a participat, dar și din postura de prezentatoare de televiziune. Vedeta a fost co-prezentatoarea lui Cristi Brancu la emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antena 1, și a prezentat, alături de Andrei Ștefănescu, emisiunea ”Showbiz Report”, de la același post TV.

Majda este mama unei fetițe, pe care o crește singură. Este extrem de mândră de fetița ei, Jaqueline, și ar face orice pentru aceasta. A fost căsătorită cu tatăl fetiţei ei, cântăreţul J. Yolo, de care a divorţat.

”Dacă aș da timpul înapoi aș face lucrurile la fel, doar ca să te am în viața mea. Învăt atât de multe lucruri de la tine și tot ce-mi doresc e să fii mereu sănătoasă și să te bucuri de lucruri simple. Fac tot ce pot să-ți fiu mamă bună, prietenă și tot ce ai tu nevoie să-ți fiu.

M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroină, m-ai făcut să mă simt puternică și gata să dărâm orice munte pentru tine, să tac atunci când e nevoie doar că să-ți fie ție bine și să mă lupt când e necesar, tu mami să fii propriul tău erou! Să cauți în inima ta plină de bunătate dorința de a fi fericită și de a sta departe de lucruri negative!

Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o să fiu lângă tine chiar dacă vreodată nu o să ai nevoie de mine!”, spunea Majda recent despre fiica sa.

 

citește și...