FOTO / Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică atrage toate privirile!

07.07.2021, 10:34
FOTO / Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică atrage toate privirile!
FOTO / Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie. Soție lui Ștefan Bănică atrage toate privirile!

Cântăreața Lavinia Pîrva și-a surprins fanii din mediul online cu fotografii în care apare în costum de baie partenera de viață a celebrului artist Ștefan Bănică Junior arată extraordinar de bine și este într-o formă fizică de zile mari. Imaginile cu Lavinia Pîrva în costum de baie i-au încântat pe internauți.

Lavinia Pîrva și-a recăpătat total silueta după ce a devenit mămică. Soția lui Ștefan Bănică aretă foarte bine și afișează un trup cu forme foarte bine conturate.

Pe contul ei de pe o rețea de socializare, Lavinia Pîrva a postat fotografii în care apare în costum de baie. Aceasta arată de milioane.

Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie. Imaginile au adunat mii de aprecieri


Imaginile cu Lavinia Pîrva în costum de baie au adunat mii de aprecieri din partea internauților.

Artista a fost felicitată pentru felul în care arată: ”Ești minunată”, ”Frumos”, ”Nu e rău”, ”Superbă”, ”Absolut perfectă”, ”Se vede acum de ce s-a îndrăgostit Ștefan…”, ”Timișoreancă superbă”.

Ce a spus Lavinia Pîrva despre cum este Ștefan Bănică Junior în rolul de tătic

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Lavinia Pîrva a explicat, la o emisiune de la Prima TV, cum este Ștefan Bănică Junior ca tătic. “Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a declarat Lavinia Pîrva la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

Lavinia Pîrva a explicat și ce relație este între Alexandru și ceilalți doi copii ai lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan și Violeta: „Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”.

citește și...